Štvrtok, 25. apríl , 2019

Trenčianska univerzita zvyšuje úspech študentov

V študentskom centre TnUAD v Trenčíne si študent zvyšujú úspech. Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne je zapojená do Národného rozvojového projektu AZU – Aktivita zvyšuje úspech...

V študentskom centre TnUAD v Trenčíne majú študenti možnosť zvyšovať svoj úspech. Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne je zapojená do Národného rozvojového projektu AZU – Aktivita zvyšuje úspech. Pomocou projektu sa môžu študenti aktívne zapájať do workshopov v rámci naplánovaných podujatí v kreatívnom prostredí centra. Cieľom interaktívnych stretnutí je podporiť osobnostný rozvoj študentov v privátnej i profesionálnej sfére, aktivizovať ich a motivovať k zvyšovaniu ich budúceho potenciálu na trhu práce.

07-r503_res.jpg

„Podporujeme nápady!“ je heslo aktivít tohto akademického roka. Zmysel a ciele projektu podporuje i rektor univerzity, doc. Ing. Jozef Habánik, PhD.:  „Zvýšenie a skvalitnenie kompetencií našich študentov prostredníctvom získaných skúseností je predpokladom ich úspešného uplatnenia sa v profesijnej praxi“.

08-r406_res.jpg

Pridanou hodnotou podujatia bola aj účasť zástupcov Národného projektu Vysoké školy ako motory rozvoja vedomostnej spoločnosti, ktorí účastníkom podujatia poskytli informácie o ponukách praxe a exkurzií. Študentov informácie zaujali a mnohí by výhody projektu aj radi využili.

Enviro deň v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu

Planétu máme len jednu a čím skôr ju začneme chrániť, tým lepšie.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.