Streda, 26. február, 2020 | Meniny má Viktor

Trenčianska univerzita zvyšuje úspech študentov

V študentskom centre TnUAD v Trenčíne si študent zvyšujú úspech. Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne je zapojená do Národného rozvojového projektu AZU – Aktivita zvyšuje úspech...

V študentskom centre TnUAD v Trenčíne majú študenti možnosť zvyšovať svoj úspech. Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne je zapojená do Národného rozvojového projektu AZU – Aktivita zvyšuje úspech. Pomocou projektu sa môžu študenti aktívne zapájať do workshopov v rámci naplánovaných podujatí v kreatívnom prostredí centra. Cieľom interaktívnych stretnutí je podporiť osobnostný rozvoj študentov v privátnej i profesionálnej sfére, aktivizovať ich a motivovať k zvyšovaniu ich budúceho potenciálu na trhu práce.

07-r503_res.jpg

„Podporujeme nápady!“ je heslo aktivít tohto akademického roka. Zmysel a ciele projektu podporuje i rektor univerzity, doc. Ing. Jozef Habánik, PhD.:  „Zvýšenie a skvalitnenie kompetencií našich študentov prostredníctvom získaných skúseností je predpokladom ich úspešného uplatnenia sa v profesijnej praxi“.

08-r406_res.jpg

Pridanou hodnotou podujatia bola aj účasť zástupcov Národného projektu Vysoké školy ako motory rozvoja vedomostnej spoločnosti, ktorí účastníkom podujatia poskytli informácie o ponukách praxe a exkurzií. Študentov informácie zaujali a mnohí by výhody projektu aj radi využili.

Bude ďalší Učiteľ Slovenska práve z vášho mesta alebo obce?

Komenského inštitút už tretíkrát vyzýva všetkých, aby nominovali výnimočných učiteľov na ocenenie Učiteľ Slovenska.

Bývanie stvorené pre šťastné detstvo

Hľadáte bývanie, zohľadňujúce unikátne potreby detí? Ako by malo vyzerať pravé „kids friendly“ bývanie? A kde ho nájdete?

Angličtina nielen pre maturantov

Prílohy s vypracovanými maturitnými otázkami nájdete v SME 26. a 27. februára.