Trenčianska univerzita zvyšuje úspech študentov

V študentskom centre TnUAD v Trenčíne si študent zvyšujú úspech. Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne je zapojená do Národného rozvojového projektu AZU – Aktivita zvyšuje úspech...

V študentskom centre TnUAD v Trenčíne majú študenti možnosť zvyšovať svoj úspech. Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne je zapojená do Národného rozvojového projektu AZU – Aktivita zvyšuje úspech. Pomocou projektu sa môžu študenti aktívne zapájať do workshopov v rámci naplánovaných podujatí v kreatívnom prostredí centra. Cieľom interaktívnych stretnutí je podporiť osobnostný rozvoj študentov v privátnej i profesionálnej sfére, aktivizovať ich a motivovať k zvyšovaniu ich budúceho potenciálu na trhu práce.

07-r503_res.jpg

„Podporujeme nápady!“ je heslo aktivít tohto akademického roka. Zmysel a ciele projektu podporuje i rektor univerzity, doc. Ing. Jozef Habánik, PhD.:  „Zvýšenie a skvalitnenie kompetencií našich študentov prostredníctvom získaných skúseností je predpokladom ich úspešného uplatnenia sa v profesijnej praxi“.

08-r406_res.jpg

Pridanou hodnotou podujatia bola aj účasť zástupcov Národného projektu Vysoké školy ako motory rozvoja vedomostnej spoločnosti, ktorí účastníkom podujatia poskytli informácie o ponukách praxe a exkurzií. Študentov informácie zaujali a mnohí by výhody projektu aj radi využili.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.