Trenčianska univerzita zvyšuje úspech študentov

V študentskom centre TnUAD v Trenčíne si študent zvyšujú úspech. Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne je zapojená do Národného rozvojového projektu AZU – Aktivita zvyšuje úspech...

V študentskom centre TnUAD v Trenčíne majú študenti možnosť zvyšovať svoj úspech. Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne je zapojená do Národného rozvojového projektu AZU – Aktivita zvyšuje úspech. Pomocou projektu sa môžu študenti aktívne zapájať do workshopov v rámci naplánovaných podujatí v kreatívnom prostredí centra. Cieľom interaktívnych stretnutí je podporiť osobnostný rozvoj študentov v privátnej i profesionálnej sfére, aktivizovať ich a motivovať k zvyšovaniu ich budúceho potenciálu na trhu práce.

07-r503_res.jpg

„Podporujeme nápady!“ je heslo aktivít tohto akademického roka. Zmysel a ciele projektu podporuje i rektor univerzity, doc. Ing. Jozef Habánik, PhD.:  „Zvýšenie a skvalitnenie kompetencií našich študentov prostredníctvom získaných skúseností je predpokladom ich úspešného uplatnenia sa v profesijnej praxi“.

08-r406_res.jpg

Pridanou hodnotou podujatia bola aj účasť zástupcov Národného projektu Vysoké školy ako motory rozvoja vedomostnej spoločnosti, ktorí účastníkom podujatia poskytli informácie o ponukách praxe a exkurzií. Študentov informácie zaujali a mnohí by výhody projektu aj radi využili.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.

Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea

Košice sú o krok bližšie k vízii smart city vďaka aplikácii Sám v múzeu.