Trenčianska univerzita zvyšuje úspech študentov

V študentskom centre TnUAD v Trenčíne si študent zvyšujú úspech. Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne je zapojená do Národného rozvojového projektu AZU – Aktivita zvyšuje úspech...

V študentskom centre TnUAD v Trenčíne majú študenti možnosť zvyšovať svoj úspech. Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne je zapojená do Národného rozvojového projektu AZU – Aktivita zvyšuje úspech. Pomocou projektu sa môžu študenti aktívne zapájať do workshopov v rámci naplánovaných podujatí v kreatívnom prostredí centra. Cieľom interaktívnych stretnutí je podporiť osobnostný rozvoj študentov v privátnej i profesionálnej sfére, aktivizovať ich a motivovať k zvyšovaniu ich budúceho potenciálu na trhu práce.

07-r503_res.jpg

„Podporujeme nápady!“ je heslo aktivít tohto akademického roka. Zmysel a ciele projektu podporuje i rektor univerzity, doc. Ing. Jozef Habánik, PhD.:  „Zvýšenie a skvalitnenie kompetencií našich študentov prostredníctvom získaných skúseností je predpokladom ich úspešného uplatnenia sa v profesijnej praxi“.

08-r406_res.jpg

Pridanou hodnotou podujatia bola aj účasť zástupcov Národného projektu Vysoké školy ako motory rozvoja vedomostnej spoločnosti, ktorí účastníkom podujatia poskytli informácie o ponukách praxe a exkurzií. Študentov informácie zaujali a mnohí by výhody projektu aj radi využili.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.

Ochrana pred tropickou horúčavou

Aj tepelná izolácia nám môže zachovať chladnú hlavu.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.