Piatok, 18. október, 2019 | Meniny má Lukáš

Duravit SensoWash - elektronické bidetové sedátko

Nové trendy, inovatívne technológie, vyššie životné štandardy. Synonymom týchto atribútov je nové sprchovacie WC sedátko Duravit SensoWash. Oddajte sa dokonalej hygiene.

[content type="video" source="youtube" id="wiqgwZjZ670?showinfo=0" width="500" height="281"][/content]

detail vysúvania trysky sensowash

Bleskové osvieženie, pohodlie a sebavedomý pocit. To vás čaká po použití toalety s technológiou SensoWash. Spojenie WC a bidetu je revolučné. Sprchovací program sa prispôsobí vašim potrebám. Jednoducho sa ovláda a o pár sekúnd vás opantá pocit absolútnej čistoty a komfortu.

ovládanie sedátka

Technológia SensoWash je zaodetá do špičkového dizajnu z dielne Philippe Starcka. Výsledok spojenia inovatívneho dizajnu, najnovších technológii a prvotriednych materiálov vás dostane na prvý pohľad.

Sensowash využíva prúd príjemne teplej vody na osprchovanie vašich intímnych partií ihneď po použití toalety. Ovládanie je stopercentne hygienické pomocou diaľkového ovládača. Navyše súčasťou SensoWash je aj vyhrievané sedátko, ktoré si zamilujete pri prvom použití. Najnovšia verzia SensoWash e ho dokáže vypnúť jednoduchým klikom na 8 hodín, vďaka čomu šetrí energiu napríklad počas noci.

osvetlenie sensowash sedátka

Technológia SensoWash je extrémne pohodlná, bezpečná a ekonomická. Sprchovací systém sa po použití dokonca sám opláchne. Vychutnajte si dokonalú hygienu bez kompromisov.

Zistite ešte viac detailov o SensoWash na www.mybath.sk

[content type="video" source="youtube" id="zaOQSY97lOA?rel=0&showinfo=0" width="500" height="281"][/content]

duravit sensowash -15%

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.