FerratumBank rýchlo sa prispôsobujeme svojím klientom

Opäť ste sa ocitli náhle bez peňazí a teraz hľadáte riešenie ako vybabrať so životom? Nemrhajte svoj čas na potupné a nelegálne spôsoby obohatenia peňaženky. Radšej sa usaďte pohodlne do svojho obľúbeného kresla, zapnite si počítač, či mobil a otvorte si náš web. Tu sa dozviete všetko potrebné o tom, ako vyriešiť situáciu akútneho nedostatku peňazí.

Ide to aj legálne a bez stresu

Sme spoločnosť FerratumBank a už niekoľko rokov poskytujeme vo svete aj na Slovensku rýchle a krátkodobé pôžičky. Tie pomáhajú bežným ľuďom, ktorí majú už dosť nedoplatkov a hladu. Pridajte sa k nim a zistíte, že to najlepšie riešenie je prekvapivo to najjednoduchšie. Podajte si žiadosť o pôžičku Ferratum. Do 72 hodín ničnerobenia môžete získať od 30 do 350 euro podľa vašej potreby.

Nemusíte potiť krv pri vybavovaní dokladov a potvrdení. Nemusíte strácať drahocenný čas pri vyčkávaní a postávaní na pobočkách a úradoch. Len sa usaďte a vyberte si práve teraz typ žiadosti o pôžičku. Žiadosť vyplníte na mieste, na ktorom sa práve nachádzate, a to cez mobil, alebo internet. Tak bude to cez SMS žiadosť, alebo cez online formulár? Je to len na vás. Informácie, ktoré vypíšete do formulára sa týkajú len základných údajov ako je meno, adresa, či rodné číslo.

Väčšia flexibilita je novinkou

Peniaze vám dorazia do 72 hodín a vy môžete vyriešiť všetko čo vás ťaží. Na splatenie máte podľa nových podmienok 7 až 31 dní. Kedy peniaze vrátite je len na vašom rozhodnutí. Pôžička nie je viazaná na konkrétny dátum. Skrátka sa len vtesnajte do daného rozmedzia a máte vystarané.

Táto zmena vedie k vášmu väčšiemu pohodliu. Tiež sme sa snažili obmedziť stres u zákazníkov, ktorý vyplýval z obmedzenia na 15 a 30 dní, ktoré boli pôvodne dané ako splátkové termíny. Veríme, že sme naše služby touto zmenou posunuli k dobrému a vy to oceníte.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.