Slovenský keramický bazén vyhral v top dizajnérskych súťažiach

Tohtoročná výhra po najznámejšom udeľovaní cien poputovala po prvý raz na Slovensko za najlepší dizajn bazéna YACHT POOL.

Keramický bazén YACHT POOL od slovenského výrobcu bazénov Compass Ceramic Pools získal Red Dot Award Winner 2014 a iF Design Award 2014 v kategórii produktový dizajn. Novinka v portfóliu Compass Ceramic Pools uspela u 40-člennej poroty, ktorá hodnotila takmer 5 000 výrobkov z 53 krajín. Slovenská spoločnosť, s čisto slovenským kapitálom, sa dostala do popredia a prináleží jej miesto medzi prestížnymi značkami ako Apple a Porsche.

YACHT POOL nie je podľa tvorcov len jedinečný bazén, je to predovšetkým symbol luxusu a slobody, ktorý prináša splnené sny pre všetkých jachtárov - aj tých neaktívnych. Teraz môžu kotviť vo vlastnej záhrade, a to celoročne. Štylizovaná prova lode so zabudovanou vírivkou a dreveným obložením (originálny jachtársky flexi-teak) je úplne nový prvok v dizajne bazénov. Špeciálne doplnky, ako protiprúd a ovládacie prvky, umocňujú pocit skutočného plavenia sa po mori. Yacht pool má aj jedinečné technické parametre: 11,5 metrov na dĺžku, 4 metre na šírku a hlboký je 1,5 metra. Vďaka svojej šírke sa stáva plnohodnotným spoločníkom nielen na zábavu pre celú rodinu alebo priateľov, ale dáva priestor aj na plavecký tréning. Umiestnenie vírivky, ako keby na kapitánskom mostíku, je veľkolepé a účelovo zvolené pre všetkých kormidelníkov. Yacht pool je tiež vybavený LED osvetlením a protišmykovou úpravou na schodoch a dne bazéna.

Spoločnosť Compass Ceramic Pools pôsobí na trhu s bazénmi od roku 2004. Vo svojom portfóliu má 28 modelov keramických bazénov, ide o 11 rôznych tvarov, ktoré sú dostupné v niekoľkých veľkostiach.

Príďte sa presvedčiť osobne do novootvoreného originálneho bazénového showroomu Compass Ceramic Pools v Bratislave. Očakávame vás na ulici Stará Vajnorská 90, oproti Shopping Palace, počas pracovných dní od 8:30 do 17:00.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.