Piatok, 18. október, 2019 | Meniny má Lukáš

Záujem o Trenčiansku univerzitu je veľký

Stánok Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne je od otvorenia veľtrhu v neustálom obklopení stredoškolákmi...

Vo štvrtok 16. októbra 2014, po otvorení brán II. ročníka Európskeho veľtrhu pomaturitného a celoživotného vzdelávania Gaudeamus® Nitra 2014, zaplnili výstavné priestory budúci maturanti z rôznych kútov Slovenska a z rôznych typov stredných škôl, ktorí prostredníctvom tohto veľtrhu majú možnosť získať prehľad o ponuke vzdelávania na univerzitách a vysokých školách v Slovenskej republike aj zahraničí.

04-r631_res.jpg

Stánok Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne je od otvorenia veľtrhu v neustálom obklopení stredoškolákmi, ktorí sa živo zaujímajú o ponuku študijných programov. Na ich otázky odpovedajú reprezentanti univerzity, medzi ktorými sú tiež študenti a so zápalom a nadšením hovoria o svojich skúsenostiach a možnostiach štúdia na Trenčianskej univerzite, ale aj o aktívnom voľnočasovom študentskom živote.

08-r206_res.jpg

Prvý deň veľtrhu stánok Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne navštívila aj pani prorektorka pre výchovu a vzdelávanie doc. Ing. Marta Kianicová, PhD., ktorá zastupovala rektora Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne, doc. Ing. Jozefa Habánika, PhD., na slávnostnom otvorení II. ročníka Európskeho pomaturitného a celoživotného vzdelávania Gaudeamus® Nitra 2014.

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.