Nepremeškajte poslednú šancu vidieť Rodina

To najlepšie z tanečného sveta po prvýkrát na Slovensku! Po najväčších svetových metropolách dorazí legendárny tanečný súbor Eifman Ballet s predstavením Rodin konečne aj do Bratislavy!

Tisícsedemstodvadsaťdva divákov má jedinečnú príležitosť uvidieť na vlastné oči ohromujúce vystúpenie legendárneho tanečného súboru Eifman Ballet, ktorý sa po svetových metropolách výnimočne predstaví aj na doskách Baletu Slovenského národného divadla s úchvatnou inscenáciou Rodin. Už na budúci týždeň – v utorok 21. a stredu 22. októbra 2014 o 19.00 h v Sále opery a baletu novej budovy SND tak divákov čaká tanečná udalosť sezóny. Obe predstavenia sú takmer beznádejne vypredané a v predaji ostalo už iba zopár vstupeniek.

Strhujúci príbeh Rodin, vyrozprávaný očarujúcou krásou pohybu špičkových tanečníkov, si podmanil divákov v Japonsku až natoľko, že standing ovation trvalo neutíchajúcich 20 minút. Na Slovensko dorazí 120 m3 kulís, kostýmov a svetelnej techniky s celkovou váhou 6 ton. Predstavenie bude výpravné – pre inscenáciu sa vytvorilo 282 kostýmov v hodnote 360 000 €. Zaujímavosti SND poskytla agentúra Adagio, ktorá vystúpenie Eifman Ballet v Bratislave zastrešuje.

Inscenácia Rodin je venovaná životu a tvorivej práci veľkého francúzskeho sochára Augusta Rodina a jeho žiačky, milenky i múzy Camilly Claudelovej. Ich vášnivý vzťah je príbehom drámy, zmyselnosti, kreativity, ale i tragédie. To všetko sa snúbi do choreografie s nezameniteľným rukopisom Borisa Eifmana.

Posledné vstupenky na predstavenia inscenácie Rodin si diváci môžu kúpiť v pokladniciach SND, na predajnom mieste v OC Eurovea alebo on-line z pohodlia domova prostredníctvom portálu www.snd.sk, na ktorom sa dozvedia bližšie informácie.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.