Piatok, 18. október, 2019 | Meniny má Lukáš

FerratumBank inovuje svoje pôžičky

Možno ste sa už stretli s menom FerratumBank. Tento fenomén doniesol na Slovensko úplne iný model pôžičiek a systém požičiavania.

FerratumBank inovuje svoje pôžičky

Možno ste sa už stretli s menom Ferratum banka. Tento fenomén doniesol na Slovensko úplne iný model pôžičiek a systém požičiavania. Ako to býva, inovácia sa nekončí nikdy. Preto sa tento moderný systém požičiavania peňazí po istom čase obnovuje a vy môžete zaznamenať menšie zmeny, ktoré vedú k vaše väčšej spokojnosti so službou. Tak do toho! Poďte vyskúšať rýchlu pôžičku po novom!

Vaša flexi voľba

Novinkou je väčšia flexibilita služieb. Spočíva najmä v tom, že už nebudete musieť určovať presný dátum splatenia vaše pôžičky. Každý úver je hneď po schválení automaticky nastavený na flexibilný termín splatnosti od 7 do 31 dní. Kedy peniaze vrátite je len na vašej situácii a vašom uvážení. Máte tak väčšiu voľnosť, vďaka ktorej obmedzíte stres a odpadne vám tak jedna starosť. Už nemusíte sledovať jeden presný dátum do ktorého musíte peniaze vrátiť naspäť.

Okrem toho sme upravili aj najnižšiu hranicu pôžičky. Odteraz si môžete požičiavať od 30 eur vyššie. 350 euro ako najvyššia hranica stále platí.

Pôžičky vám idú v ústrety

A čo vlastne Ferratum ponúka? Rýchle pôžičky, ktoré vám už roky pomáhajú pri akútnom nedostatku peňazí. Riešia situácie pri ktorých pomôže len finančný obnos. Naše služby sú určené pre širokú škálu ľudí a pre širokú škálu situácií.

Či ste mamička na materskej, alebo ste na dôchodku, študujete, chodíte do práce, alebo ste nezamestnaní, u nás nájdete útočisko. Účel pôžičky si určujete sami a diskrétne. Peniaze tak môžete použiť na zaplatenie dlhu, faktúry, nákupu, dovolenky, oblečenia... Skrátka čohokoľvek a my sa na nič nepýtame. Veríme, že vám naša malá pôžička pomôže k vašej spokojnosti.

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.