O úpadku médií s Michalom Havranom v SND

Na komornej scéne Slovenského národného divadla Modrý salón sa bude opäť živo diskutovať, najbližšie na dlhodobo avizovanú tému Úpadok médií?.

Na komornej scéne Slovenského národného divadla Modrý salón sa bude opäť živo diskutovať, najbližšie na dlhodobo avizovanú tému Úpadok médií? Odpoveď na to, kde sú médiá 25 rokov po novembri ´89 sa pokúsi nájsť moderátor Michal Havran a jeho hostia – autorka portálu O médiách.com Miroslava Kernová a generálny riaditeľ vydavateľstva Petit Press Alexej Fulmek vo štvrtok 23. októbra 2014 o 19.30 h v novej budove SND.

Prečo médiám veríme čoraz menej? Kam vedie ich bulvarizácia? Kto je slovenský čitateľ a divák? Diskusný večer s Michalom Havranom otvorí aj tieto otázky. Príležitosť opýtať sa ďalšie budú mať i zúčastnení diváci.

Vstupenky za symbolické 1€ si záujemcovia môžu kúpiť v pokladniciach SND alebo on-line z pohodlia domova prostredníctvom portálu www.snd.sk, na ktorom sa dozvedia bližšie informácie.