O úpadku médií s Michalom Havranom v SND

Na komornej scéne Slovenského národného divadla Modrý salón sa bude opäť živo diskutovať, najbližšie na dlhodobo avizovanú tému Úpadok médií?.

Na komornej scéne Slovenského národného divadla Modrý salón sa bude opäť živo diskutovať, najbližšie na dlhodobo avizovanú tému Úpadok médií? Odpoveď na to, kde sú médiá 25 rokov po novembri ´89 sa pokúsi nájsť moderátor Michal Havran a jeho hostia – autorka portálu O médiách.com Miroslava Kernová a generálny riaditeľ vydavateľstva Petit Press Alexej Fulmek vo štvrtok 23. októbra 2014 o 19.30 h v novej budove SND.

Prečo médiám veríme čoraz menej? Kam vedie ich bulvarizácia? Kto je slovenský čitateľ a divák? Diskusný večer s Michalom Havranom otvorí aj tieto otázky. Príležitosť opýtať sa ďalšie budú mať i zúčastnení diváci.

Vstupenky za symbolické 1€ si záujemcovia môžu kúpiť v pokladniciach SND alebo on-line z pohodlia domova prostredníctvom portálu www.snd.sk, na ktorom sa dozvedia bližšie informácie.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.

4 mýty o minerálnej vlne, ktorým by ste nemali veriť

Nenechajte sa popliesť poverami či polopravdami o tepelnoizolačných materiáloch

Stavebná fakulta STU na dňoch kariérneho poradenstva

V priestoroch Múzea dopravy v Bratislave 19. októbra 2018

XXIII. Seminár I. Poliačka – Rozvoj cestnej infraštruktúry

XXIII. Seminár I. Poliačka s medzinárodnou účasťou – Rozvoj cestnej infraštruktúry.