Zažite na vlastnej koži originálny showroom bazénov v Bratislave

Dokonca si môžete v každom jednom bazéne so svojou rodinou zaplávať a vyskúšať ho ešte pred kúpou. Všetko na jednom mieste.

Dokonca si môžete v každom jednom bazéne so svojou rodinou zaplávať a vyskúšať ho ešte pred kúpou. Všetko na jednom mieste.

Po úspešnom otvorení najväčšieho bazénového showroomu v Európe, v rakúskom Welse, má od 25. 9. 2014 slovenská verejnosť možnosť zažiť svoj nový bazén na vlastné oči už aj na Starej Vajnorskej 90 v Bratislave. To, že ide o originálny showroom bazénov potvrdzuje aj fakt, že pri jeho realizácii spoločnosť Compass Ceramic Pools spolupracovala s dizajnérom medzinárodne oceneného bazéna Yachtpool, Jurajom Majerníkom.

Compass Ceramic Pools tak napĺňa svoju filozofiu a podľa slov sales directora a spolumajiteľa spoločnosti Compass Ceramic Pools, Miroslava Ružiaka, sa snažia prostredníctvom princípu „Poolpark“ vystaviť a zabudovať toľko bazénov, koľko areál umožňuje. Zákazník touto cestou získava možnosť prezrieť si široký výber tvarov a farieb bazénov. Kompetné riešenie v novom showroome zohľadňujú všetky potreby pri výbere bazéna – technológie, typ zastrešenia, podlahy i nábytok na terasu.

Fakty o showroome v Bratislave

Zabudované bazény: FUN a AQUA s unikátnym samočistiacim systémom Vantage

Samostojaci bazén: Babypool, venovaný svojou hĺbkou (80 cm) hlavne deťom

Ďalšie modely, ktoré u nás nájdete vystavené: AQUA, Riverina, X-Trainer

Spoločnosť Compass Ceramic Pools má 23 teritoriálnych zástupcov po celej Európe a Indii. Snahou spoločnosti je vybudovať podobný koncept “Poolpark”, ako je vo Welse a v Bratislave, v každej krajine, kde Compass Ceramic Pool pôsobí. V blízkej dobe budú nasledovať otvorenia vo vybraných mestách Slovenska, v Nemecku, Chorvátsku, Maďarsku, Belgicku, ako aj v mnohých ďalších.

Prečo Compass Ceramic Pools?

- slovenská spoločnosť so slovenskou produkciou
- ročne vyrobených takmer 1 500 bazénov pre 29 krajín
- unikátny samočistiaci bazénový systém Vantage
- doživotná záruka
- 3D farby
- 29 originálnych modelov bazénov
- IQ smartphone aplikácia na ovládanie bazéna

compass-pools-showroom-bratislavasmesk490-px-sirka-r788_res.jpg

Rok 2019: Začína sa éra informačného osvietenstva

Technologickí lídri už majú jasno v tom, čo bude vládnuť svetu IT v roku 2019.

Tipy, kam so školákmi na dovolenku cez jarné prázdniny

Jarné prázdniny sú ideálne na spoločnú dovolenku so zábavou špeciálne pre deti.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen