Zažite na vlastnej koži originálny showroom bazénov v Bratislave

Dokonca si môžete v každom jednom bazéne so svojou rodinou zaplávať a vyskúšať ho ešte pred kúpou. Všetko na jednom mieste.

Dokonca si môžete v každom jednom bazéne so svojou rodinou zaplávať a vyskúšať ho ešte pred kúpou. Všetko na jednom mieste.

Po úspešnom otvorení najväčšieho bazénového showroomu v Európe, v rakúskom Welse, má od 25. 9. 2014 slovenská verejnosť možnosť zažiť svoj nový bazén na vlastné oči už aj na Starej Vajnorskej 90 v Bratislave. To, že ide o originálny showroom bazénov potvrdzuje aj fakt, že pri jeho realizácii spoločnosť Compass Ceramic Pools spolupracovala s dizajnérom medzinárodne oceneného bazéna Yachtpool, Jurajom Majerníkom.

Compass Ceramic Pools tak napĺňa svoju filozofiu a podľa slov sales directora a spolumajiteľa spoločnosti Compass Ceramic Pools, Miroslava Ružiaka, sa snažia prostredníctvom princípu „Poolpark“ vystaviť a zabudovať toľko bazénov, koľko areál umožňuje. Zákazník touto cestou získava možnosť prezrieť si široký výber tvarov a farieb bazénov. Kompetné riešenie v novom showroome zohľadňujú všetky potreby pri výbere bazéna – technológie, typ zastrešenia, podlahy i nábytok na terasu.

Fakty o showroome v Bratislave

Zabudované bazény: FUN a AQUA s unikátnym samočistiacim systémom Vantage

Samostojaci bazén: Babypool, venovaný svojou hĺbkou (80 cm) hlavne deťom

Ďalšie modely, ktoré u nás nájdete vystavené: AQUA, Riverina, X-Trainer

Spoločnosť Compass Ceramic Pools má 23 teritoriálnych zástupcov po celej Európe a Indii. Snahou spoločnosti je vybudovať podobný koncept “Poolpark”, ako je vo Welse a v Bratislave, v každej krajine, kde Compass Ceramic Pool pôsobí. V blízkej dobe budú nasledovať otvorenia vo vybraných mestách Slovenska, v Nemecku, Chorvátsku, Maďarsku, Belgicku, ako aj v mnohých ďalších.

Prečo Compass Ceramic Pools?

- slovenská spoločnosť so slovenskou produkciou
- ročne vyrobených takmer 1 500 bazénov pre 29 krajín
- unikátny samočistiaci bazénový systém Vantage
- doživotná záruka
- 3D farby
- 29 originálnych modelov bazénov
- IQ smartphone aplikácia na ovládanie bazéna

compass-pools-showroom-bratislavasmesk490-px-sirka-r788_res.jpg

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.