Zelená stráň Residential park – nové byty na predaj

Bývajte v prírode na skok do centra

Moderné nové byty na predaj v tichej lokalite, v prírode a zároveň blízko centra Košíc. To ponúka nový projekt rezidenčného bývania – Zelená stráň. Vychutnajte si panoramatický výhľad na Staré mesto v Košickej kotline, Slanské vrchy či Košickú Novú Ves z vlastného nového bytu.

KOŠICE. Ideálne spojenie pokojnej atmosféry Vášho budúceho domova a praktického rýchleho prístupu do životom pulzujúceho mesta robí zo Zelenej stráne to najlepšie miesto pre váš domov. Desať bytových domov hneď na začiatku mestskej časti Košická Nová Ves je vzdialených od centra mesta iba 3 minúty autom po komfortnej štvorprúdovej Sečovskej ceste novovybudovanou križovatkou Prešovská-Sečovská. Od nákupného strediska Aupark delí Zelenú stráň len 3,5 kilometra.

Prvá etapa výstavby začne už na jar 2015 a dokončená bude v zime 2016. Vznikne tak 5 bytových domov s 94 bytmi a 115 parkovacími miestami vo vnútorných aj vonkajších parkoviskách.

Súkromné jazierko

Okolie päťpodlažných bytových domov, z ktorých prvé podlažie bude tvoriť parkovisko, je ako stvorené na rodinný život. Deti rôznych vekových kategórií sa vybláznia na rozmanitých detských ihriskách a špeciálne len pre rezidentov bude pripravené aj jedinečné jazierko s oddychovou zónou.

Samotné byty majú rozlohu od 45 do 114 m². Projektované s dôrazom na premyslené ekonomické dispozičné riešenie sú orientované na všetky svetové strany. Na predaj sú 2-izbové, 3-izbové, 4-izbové byty, ale aj penthausy. Moderný ráz bytov dotvára ich dostatočné presvetlenie a použitie len kvalitných materiálov na bývanie. Na výber máte byty s terasou alebo balkónom.

Cenovo dostupné a kvalitné

Dohodnite si stretnutie a spoznajte ľudí, ktorí sa postarajú o to, aby ste mali svoje vysnívané, cenovo dostupné bývanie rezervované. Počet bytov je obmedzený. Kontakt 0910 911 010, info@zelenastran.sk, www.zelenastran.sk. Developerom je spoločnosť NES - PAN & MARADA Development s.r.o. založená v roku 2007. Zárukou kvalitného bývania sú jej bohaté skúsenosti v oblasti developerstva a aktivity spojené s nehnuteľnosťami. Predajné centrum bytov je v Business centre Košice, Štúrova 27, 04001 Košice.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.