Sedem znakov, ako spoznáte pravý multimediálny tablet

Ak túžite po elegancii, skvelom výkone a príjemnom večeri v dobrej spoločnosti, máme pre vás svieži a pre užívateľov všestranný Lenovo YOGA Tablet 2 Pro.

upravene05-r569_res.jpg

BRATISLAVA 27. októbra - Ak túžite po elegancii, skvelom výkone a príjemnom večeri v dobrej spoločnosti, máme pre vás svieži a pre užívateľov všestranný Lenovo YOGA Tablet 2 Pro. Ľahkosť a flexibilita tohto zariadenia umožňujú využitie naozaj kdekoľvek a pri akejkoľvek príležitosti.

Tento 13-palcový mediálny tablet je pripravený podmaniť si vás jedinečnými prvkami vrátane integrovaného projektora, prvého svojho druhu, ktorý zabezpečí zážitok z domáceho kina s rozmermi viac ako 50 palcov na akejkoľvek stene.

Vychutnáte si film v pohodlí domova
Výnimočné mediálne zážitky si s novým YOGA Tablet 2 Pro môžete vychutnať aj v pohodlí vášho domova. Jeho hviezdnym prvkom je zabudovaný projektor Pico, vďaka ktorému si môžete za okamih zmeniť stenu svojho interiéru na TV alebo filmové plátno. O prvotriedny zážitok zo zvuku, rovnaký ako v kine, sa postará 8W JBL zvukový systém s doplnkovým reproduktorom pre basové frekvencie.

upravene07-r184_res.jpg

Užijete si mediálny obsah 4x inak
Lenovo prináša tablet, ktorý kladie na prvé miesto užívateľa a jeho potreby, vďaka čomu je práca s ním intuitívna a zábavná. Vychutnávajte si tablet nielen v troch pôvodných režimoch, ako je Držanie (pre lepší uhol pri čítaní), Naklonenie (pre jednoduché surfovanie online) a Stojan (pre priblíženie obsahu z digitálnych knižníc), no uľahčite si život aj so štvrtým režimom – Zavesenie.

Ponoríte sa do krásnych spomienok

Chcete zachytávať vaše spomienky? YOGA Tablet 2 Pro so svojím 8Mpx zadným fotoaparátom s výrazne vysokým rozlíšením je pripravený zabezpečiť kvalitné ostré zábery. Samozrejme, môžete si ich kedykoľvek pripomenúť, o čo sa postará očarujúca 13-palcová obrazovka s rozlíšením QHD 2560 x 1440, vďaka ktorej pôsobia filmy a fotografie krištáľovo jasne až sa vám bude zdať, že sa znovu vnárate do zažitých momentov. Pre znásobenie zážitku si môžete všetko premietnuť na stenu a to v rozmeroch viac ako 50 palcov.

upravene01-r545_res.jpg

Má úžasný výkon pre prácu aj zábavu
Lenovo prináša krásavca, ktorý je ako stvorený na oddych, zábavu i prácu. Bezproblémovému prehrávaniu a interpretácii multimédií pomáha aj najnovší procesor 4. generácie Intel® Atom™, ako aj veľké úložisko s pamäťou 32 GB a až 64 GB cez Micro SD. Neuveriteľná 15-hodinová výdrž batérie pri jednom nabití poskytuje výkon po celý deň, preto vám YOGA Tablet 2 Pro bude robiť príjemného spoločníka nielen na cestách, ale aj v pohodlí domova, kedy si počas príjemného večera vychutnáte zážitok z domáceho kina.

Má exkluzívny dizajn

Dynamickému životnému štýlu užívateľov sa YOGA Tablet 2 Pro prispôsobuje množstvom užitočných funkcií a prvkov, ale aj vycibreným dizajnom. Tento tablet v exkluzívnom platinovom prevedení je stále tenký a ľahký, s hrúbkou len 3,7 mm a váhou 950 gramov.

upravene06-r110_res.jpg

Zorganizuje vám kontakty

Aj pri obrovskom množstve kontaktov môžete byť stále dobre zorganizovaní. YOGA Tablet 2 Pro je obohatený o aplikáciu Brewster, ktorá za vás spravuje vaše kontakty. Brewster ukladá kontakty z rôznych aplikácií do jedného adresára, ktorý spája, zabraňuje duplicite a pridáva fotky ku kontaktom, dokonca zdieľa overené kontaktné informácie s inými vašimi kontaktmi.

Má výborný pomer ceny a kvality
Nový Lenovo YOGA Tablet 2 Pro vás príjemne prekvapí nielen svojou krásou a výkonom, ale aj cenou 509 eur s DPH. Prekvapí a poteší vás celá škála celosvetovo prvých technológií, ako aj inovácie hardvéru a softvéru. Jeho vlastnosti prekračujú hranice možného, vďaka čomu si svoje zážitky vychutnáte znova a znova.

Ďalšie informácie na: www.lenovo.com

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.