Sedem znakov, ako spoznáte pravý multimediálny tablet

Ak túžite po elegancii, skvelom výkone a príjemnom večeri v dobrej spoločnosti, máme pre vás svieži a pre užívateľov všestranný Lenovo YOGA Tablet 2 Pro.

upravene05-r569_res.jpg

BRATISLAVA 27. októbra - Ak túžite po elegancii, skvelom výkone a príjemnom večeri v dobrej spoločnosti, máme pre vás svieži a pre užívateľov všestranný Lenovo YOGA Tablet 2 Pro. Ľahkosť a flexibilita tohto zariadenia umožňujú využitie naozaj kdekoľvek a pri akejkoľvek príležitosti.

Tento 13-palcový mediálny tablet je pripravený podmaniť si vás jedinečnými prvkami vrátane integrovaného projektora, prvého svojho druhu, ktorý zabezpečí zážitok z domáceho kina s rozmermi viac ako 50 palcov na akejkoľvek stene.

Vychutnáte si film v pohodlí domova
Výnimočné mediálne zážitky si s novým YOGA Tablet 2 Pro môžete vychutnať aj v pohodlí vášho domova. Jeho hviezdnym prvkom je zabudovaný projektor Pico, vďaka ktorému si môžete za okamih zmeniť stenu svojho interiéru na TV alebo filmové plátno. O prvotriedny zážitok zo zvuku, rovnaký ako v kine, sa postará 8W JBL zvukový systém s doplnkovým reproduktorom pre basové frekvencie.

upravene07-r184_res.jpg

Užijete si mediálny obsah 4x inak
Lenovo prináša tablet, ktorý kladie na prvé miesto užívateľa a jeho potreby, vďaka čomu je práca s ním intuitívna a zábavná. Vychutnávajte si tablet nielen v troch pôvodných režimoch, ako je Držanie (pre lepší uhol pri čítaní), Naklonenie (pre jednoduché surfovanie online) a Stojan (pre priblíženie obsahu z digitálnych knižníc), no uľahčite si život aj so štvrtým režimom – Zavesenie.

Ponoríte sa do krásnych spomienok

Chcete zachytávať vaše spomienky? YOGA Tablet 2 Pro so svojím 8Mpx zadným fotoaparátom s výrazne vysokým rozlíšením je pripravený zabezpečiť kvalitné ostré zábery. Samozrejme, môžete si ich kedykoľvek pripomenúť, o čo sa postará očarujúca 13-palcová obrazovka s rozlíšením QHD 2560 x 1440, vďaka ktorej pôsobia filmy a fotografie krištáľovo jasne až sa vám bude zdať, že sa znovu vnárate do zažitých momentov. Pre znásobenie zážitku si môžete všetko premietnuť na stenu a to v rozmeroch viac ako 50 palcov.

upravene01-r545_res.jpg

Má úžasný výkon pre prácu aj zábavu
Lenovo prináša krásavca, ktorý je ako stvorený na oddych, zábavu i prácu. Bezproblémovému prehrávaniu a interpretácii multimédií pomáha aj najnovší procesor 4. generácie Intel® Atom™, ako aj veľké úložisko s pamäťou 32 GB a až 64 GB cez Micro SD. Neuveriteľná 15-hodinová výdrž batérie pri jednom nabití poskytuje výkon po celý deň, preto vám YOGA Tablet 2 Pro bude robiť príjemného spoločníka nielen na cestách, ale aj v pohodlí domova, kedy si počas príjemného večera vychutnáte zážitok z domáceho kina.

Má exkluzívny dizajn

Dynamickému životnému štýlu užívateľov sa YOGA Tablet 2 Pro prispôsobuje množstvom užitočných funkcií a prvkov, ale aj vycibreným dizajnom. Tento tablet v exkluzívnom platinovom prevedení je stále tenký a ľahký, s hrúbkou len 3,7 mm a váhou 950 gramov.

upravene06-r110_res.jpg

Zorganizuje vám kontakty

Aj pri obrovskom množstve kontaktov môžete byť stále dobre zorganizovaní. YOGA Tablet 2 Pro je obohatený o aplikáciu Brewster, ktorá za vás spravuje vaše kontakty. Brewster ukladá kontakty z rôznych aplikácií do jedného adresára, ktorý spája, zabraňuje duplicite a pridáva fotky ku kontaktom, dokonca zdieľa overené kontaktné informácie s inými vašimi kontaktmi.

Má výborný pomer ceny a kvality
Nový Lenovo YOGA Tablet 2 Pro vás príjemne prekvapí nielen svojou krásou a výkonom, ale aj cenou 509 eur s DPH. Prekvapí a poteší vás celá škála celosvetovo prvých technológií, ako aj inovácie hardvéru a softvéru. Jeho vlastnosti prekračujú hranice možného, vďaka čomu si svoje zážitky vychutnáte znova a znova.

Ďalšie informácie na: www.lenovo.com

Dvory aj výhľad: Posledná fáza predaja v Jarabinkách je spustená

Ambiciózny projekt Jarabinky láka dvomi uzavretými dvormi, výbornou občianskou vybavenosťou a dynamickou lokalitou.

Týchto päť tipov vám pri podnikaní ušetrí tisíce eur

Menšie náklady môžu znamenať väčšie zisky.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh