Osemjadrový FullHD mobil za menej ako 200€

Výrobca smartfónov a tabletov Goclever v týchto dňoch priniesol na trh svoju vlajkovú loď v ponuke smartfónov.

Model Insignia 550i ponúka skutočne špičkovú výbavu za veľmi prijateľnú cenu. Skutočný osemjadrový procesor taktovaný na 1.7GHz, 5.5“ veľký IPS displej s FullHD rozlíšením, 2GB pamäte RAM, 13MPx zadný fotoaparát a ako už býva zvykom aj s podporou dvoch SIM kariet. To všetko v len 8mm tenkom tele s uzučkým rámikom okolo LCD displeja za koncovú cenu 199€.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen

Deň otvorených dverí Stavebnej fakulty STU

Program DOD 2019

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!