Medzinárodná vedecká konferencia TRANSFER 2014

Pod záštitou predsedu Trenčianskeho samosprávneho kraja Ing. Jaroslava Bašku sa vo štvrtok 23. októbra 2014 začala jubilejná 15. Medzinárodná vedecká konferencia TRANSFER 2014 so zameraním na...

Pod záštitou predsedu Trenčianskeho samosprávneho kraja Ing. Jaroslava Bašku sa vo štvrtok 23. októbra 2014 začala jubilejná 15. Medzinárodná vedecká konferencia TRANSFER 2014 so zameraním na využívanie nových poznatkov v strojárskej praxi. Konferenciu slávnostne otvoril doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. - rektor Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne.

img1208-r982_res.jpg

Na medzinárodnej vedeckej konferencii TRANSFER 2014 sa prezentovali vedecké práce z akademickej sféry, ale aj produktové riešenia renomovaných podnikov a firiem. Priestor na konferencii dostali aj doktorandi so svojimi inovačnými riešeniami strojárskej výroby využiteľnými v podnikovej praxi.

img1242-r747_res.jpg

Medzinárodnú konferenciu organizovala Fakulta špeciálnej techniky Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne v spolupráci s Trenčianskym samosprávnym krajom, Zväzom strojárskeho priemyslu SR, Slovenskou strojárskou spoločnosťou, Zväzom slovenských vedeckotechnických spoločností, PRAMET Tools s. r. o.,  TECHNODAT, CAE – Systémy s. r. o., ENICS Slovakia s. r. o., AI Magazine – automotive industry, Leader press s. r. o., Ústavom srojírenské technologie, ZŤS Špeciál a. s., Univerzita obrany v Brně, AOS M. R. Štefánika, SICK s. r. o., Slovenskou spoločnosťou pre kvalitu, MSM s. r. o. a RMC s. r. o.

Najviac slovenských potravín spomedzi obchodných reťazcov ponúka

Najväčšia maloobchodná sieť COOP Jednota ponúka najviac slovenských potravín spomedzi všetkých reťazcov.

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?