Medzinárodná vedecká konferencia TRANSFER 2014

Pod záštitou predsedu Trenčianskeho samosprávneho kraja Ing. Jaroslava Bašku sa vo štvrtok 23. októbra 2014 začala jubilejná 15. Medzinárodná vedecká konferencia TRANSFER 2014 so zameraním na...

Pod záštitou predsedu Trenčianskeho samosprávneho kraja Ing. Jaroslava Bašku sa vo štvrtok 23. októbra 2014 začala jubilejná 15. Medzinárodná vedecká konferencia TRANSFER 2014 so zameraním na využívanie nových poznatkov v strojárskej praxi. Konferenciu slávnostne otvoril doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. - rektor Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne.

img1208-r982_res.jpg

Na medzinárodnej vedeckej konferencii TRANSFER 2014 sa prezentovali vedecké práce z akademickej sféry, ale aj produktové riešenia renomovaných podnikov a firiem. Priestor na konferencii dostali aj doktorandi so svojimi inovačnými riešeniami strojárskej výroby využiteľnými v podnikovej praxi.

img1242-r747_res.jpg

Medzinárodnú konferenciu organizovala Fakulta špeciálnej techniky Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne v spolupráci s Trenčianskym samosprávnym krajom, Zväzom strojárskeho priemyslu SR, Slovenskou strojárskou spoločnosťou, Zväzom slovenských vedeckotechnických spoločností, PRAMET Tools s. r. o.,  TECHNODAT, CAE – Systémy s. r. o., ENICS Slovakia s. r. o., AI Magazine – automotive industry, Leader press s. r. o., Ústavom srojírenské technologie, ZŤS Špeciál a. s., Univerzita obrany v Brně, AOS M. R. Štefánika, SICK s. r. o., Slovenskou spoločnosťou pre kvalitu, MSM s. r. o. a RMC s. r. o.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.