Medzinárodná vedecká konferencia TRANSFER 2014

Pod záštitou predsedu Trenčianskeho samosprávneho kraja Ing. Jaroslava Bašku sa vo štvrtok 23. októbra 2014 začala jubilejná 15. Medzinárodná vedecká konferencia TRANSFER 2014 so zameraním na...

Pod záštitou predsedu Trenčianskeho samosprávneho kraja Ing. Jaroslava Bašku sa vo štvrtok 23. októbra 2014 začala jubilejná 15. Medzinárodná vedecká konferencia TRANSFER 2014 so zameraním na využívanie nových poznatkov v strojárskej praxi. Konferenciu slávnostne otvoril doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. - rektor Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne.

img1208-r982_res.jpg

Na medzinárodnej vedeckej konferencii TRANSFER 2014 sa prezentovali vedecké práce z akademickej sféry, ale aj produktové riešenia renomovaných podnikov a firiem. Priestor na konferencii dostali aj doktorandi so svojimi inovačnými riešeniami strojárskej výroby využiteľnými v podnikovej praxi.

img1242-r747_res.jpg

Medzinárodnú konferenciu organizovala Fakulta špeciálnej techniky Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne v spolupráci s Trenčianskym samosprávnym krajom, Zväzom strojárskeho priemyslu SR, Slovenskou strojárskou spoločnosťou, Zväzom slovenských vedeckotechnických spoločností, PRAMET Tools s. r. o.,  TECHNODAT, CAE – Systémy s. r. o., ENICS Slovakia s. r. o., AI Magazine – automotive industry, Leader press s. r. o., Ústavom srojírenské technologie, ZŤS Špeciál a. s., Univerzita obrany v Brně, AOS M. R. Štefánika, SICK s. r. o., Slovenskou spoločnosťou pre kvalitu, MSM s. r. o. a RMC s. r. o.

Prečo kupovať first moment na exotické destinácie už teraz?

Lepší výber odletu, ubytovania aj vychytených termínov a cenový bonus.

Pivovarníci rozdeľujú peniaze

Rozhodnite, komu pôjde tisíc eur.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.