Štvrtok, 17. október, 2019 | Meniny má Hedviga

Sprostredkovanie priestorov spoločnosti Schoenherr

Modesta Real Estate sprostredkovala priestory poprednej advokátskej kancelárii Schoenherr.

Spoločnosť Modesta Real Estate s potešením oznamuje, že úspešne sprostredkovala nájom kancelárskych priestorov v rozlohe 400 metrov štvorcových v budove Apollo Business Center II spoločnosti Schoenherr, jednej z popredných advokátskych kancelárií v strednej a východnej Európe poskytujúcich komplexné právne služby. Bratislavská pobočka Schoenherr sa sťahuje do nových priestorov na Prievozskej ulici v novembri 2014.

“Lokalita širšieho centra ponúka dobré možnosti parkovania, kvalitnú občiansku vybavenosť a služby, výhodou je aj pohodlný prístup a krátka vzdialenosť do centra mesta. Ceníme si úspešnú spoluprácu a profesionálny prístup prenajímateľa HB Reavis a veríme, že Schoenherr bude v nových priestoroch spokojný,” spomenul Peter Miščík, Partner spoločnosti Modesta.

“Apollo Business Centrum nás príjemne prekvapilo možnosťami, ktoré ponúka. Ako advokátska kancelária sme radi, že budeme mať nové sídlo práve v tejto lokalite. Taktiež sme boli veľmi spokojní s prístupom HB Reavis, ktorý splnil všetky naše požiadavky a s konzultačnými službami nášho sprostredkovateľa, Modesta Real Estate,” vyjadril sa Stanislav Kovár, Managing Partner spoločnosti Schoenherr Bratislava.

August priniesol pre spoločnosť Modesta Real Estate významné zmeny. Naša materská spoločnosť, DMH Partner sa zlúčila s Modestou a založila novú centrálu v Rakúsku. Podrobnejšie informácie nájdete v článku FÚZIA “DR. MAX HUBER & PARTNER GMBH” A MODESTA REAL ESTATE.

Udržateľné úspešné podnikanie na Slovensku a v Bulharsku

Univerzita národného a svetového hospodárstva v Sofii v spolupráci s EU v Bratislave zorganizovali medzinárodnú konferenciu.

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.

Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?

Pozor na znečisťujúce látky v interiéri.