Historicky najnižšie úroky

Okrem zníženia úrokov na bývanie na svoje historické minimum, ponúka Prvá stavebná sporiteľňa aj rýchle a výhodné riešenie ako si požičať napríklad na dozariadenie bytu či domu.

Pre mnohých ľudí, ktorí chcú krajšie bývať je častokrát nevyhnutné siahnuť po niektorej z pôžičiek alebo úvere. Pokiaľ ste aj vy v štádiu hľadania finančného partnera, ktorý by vám pomohol zabezpečiť lepšie bývanie, v tom prípade zvážte ponuku od lídra stavebného sporenia u nás - Prvej stavebnej sporiteľne.

Okrem zníženia úrokov na bývanie na svoje historické minimum, ponúka rýchle a výhodné riešenie ako si požičať napríklad na dozariadenie bytu, či domu. Ak si teda chcete do Vianoc zútulniť svoje bývanie, teraz je ten pravý čas.

Až dvojnásobne výhodnejší úrok

Plánujete len menšie úpravy a vystačíte so sumou nižšou ako 40 000 eur? V tom prípade vám odporúčame náš medziúver, ktorý oproti predchádzajúcemu obdobiu ponúkame so zníženým úrokom o 1 %. Navyše tento typ úveru poskytujeme našim sporiacim klientom bez založenia nehnuteľnosti a manželom aj bez ručiteľa. Tento úver má podobné parametre, ako spotrebiteľské úvery, ktoré sú na Slovensku najčastejšie využívané na financovanie obnovy bývania. S tým rozdielom, že medziúver od nás má 2 až 3-krát nižšiu úrokovú sadzbu.

Tí, ktorí chystajú zásadnejšiu rekonštrukciu, alebo kúpu nového bývania, budú pravdepodobne potrebovať sumu vyššiu ako 40 000 eur. V tom prípade si vyberte úver zabezpečený nehnuteľnosťou, ktorý poskytuje jednotlivcom až do výšky 170 000 eur a manželom až do 340 000 eur. Pozitívnou informáciou je, že vám požičiame za ešte výhodnejších podmienok. Pri tomto type úveru sme znížili úrokovú sadzbu až o 1,2 %, takže úrok sa začína už od 3,69 % ročne, čo je historické minimum u nás.

Vytvorte si ozajstný domov

Ľuďom, ktorí už majú strechu nad hlavou, ale nemajú si takpovediac ani kam sadnúť, odporúčame náš spotrebiteľský úver na vybavenie domácnosti. Tento úver poskytujeme od 1500 do 7000 eur. S úrokovou sadzbou od 7,8 % ročne, ktorú garantujeme počas celej doby splatnosti, a s dobou splácania až 7 rokov, patrí k najvýhodnejším na našom trhu. Potrebný nie je dokonca ani ručiteľ, či nutnosť dokladovania bločkov a faktúr o účele použitia peňazí. Je to jednoducho rýchle, efektívne a najmä výhodné riešenie.

Obnova bytových domov

PSS, a. s., už takmer 15 rokov poskytuje úvery na obnovu bytových domov a tomu zodpovedajúce skúsenosti aj podmienky. Preto môžu vlastníci a správcovia bytových domov využiť nielen úver s úrokovou sadzbou už od 2,69 % ročne, ale tiež bezplatné energetické posúdenie bytového domu.

Mysleli sme však aj na samotných majiteľov bytov, žijúcich v bytovom dome, ktorý v tomto alebo minulom roku čerpal úver na obnovu od nás. Ak nás požiadajú o úver, napr. na rekonštrukciu bytu, poskytneme im ho bez poplatku za spracovanie. A úspora určite nie je malá, veď napríklad pri medziúvere vo výške 40 000 eur dosiahne takmer 500 eur.

Úbytok stromov je obrovský. Na záchranu stačí päťdesiat eur

Vieme chrániť naše lesy?

Dobrú chuť: Vianočné menu šéfkuchára Daniela Hrivňáka

Prílohu s overenými receptami nájdete už dnes vloženú v denníku SME.

Na štedrovečernom stole sa miešajú tradície so štipkou odvahy

Vianoce sú nielen kresťanským sviatkom, ale aj časom pre rodinnú pohodu, odpočinok a v neposlednom rade aj dobré jedlá.

Nový kancelársky koncept myhive už aj v Bratislave

IMMOFINANZ uvádza svoju medzinárodnú kancelársku značku myhive. Z budov Polus Towers I a II sa stávajú myhive Polus Towers.