Študentská kvapka krvi 2014

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne v spolupráci s Národnou transfúznou službou SR zorganizovala v dňoch 27. a 28. októbra 2014 podujatie s názvom Študentská kvapka krvi. Motto tohtoro

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne v spolupráci s Národnou transfúznou službou SR zorganizovala v dňoch 27. a 28. októbra 2014 podujatie s názvom Študentská kvapka krvi. Motto tohtoročnej akcie znelo: „Aj ty môžeš byť niečí SUPERHRDINA!“.

dsc04639-r188_res.jpg

Študentská kvapka krvi 2014 sa konala s podporou doc. Ing. Jozefa Habánika, PhD. – rektora Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne.

„Som veľmi rád, že naši študenti našli odvahu a prišli darovať krv, nakoľko v týchto dňoch je tejto vzácnej tekutiny málo. Ďakujem všetkým študentom a zamestnancom, ktorí darovali krv a teší ma, že máme odvážnych študentov, ktorí chcú pomôcť.“

img1253-r507_res.jpg

Spolu sa na Študentskej kvapke krvi zúčastnilo 190 záujemcov darovať krv. Akcie sa zúčastnili študenti všetkých fakúlt našej univerzity, ako aj celouniverzitných pracovísk. Nechýbali ani zamestnanci Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne. Podujatie podporili aj študenti a pedagógovia Strednej odbornej školy so sídlom v Púchove. Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne tak prostredníctvom tohto podujatia darovala viac ako 55 litrov krvi, čo je dva krát viac ako minulý rok.

Rok 2019: Začína sa éra informačného osvietenstva

Technologickí lídri už majú jasno v tom, čo bude vládnuť svetu IT v roku 2019.

Tipy, kam so školákmi na dovolenku cez jarné prázdniny

Jarné prázdniny sú ideálne na spoločnú dovolenku so zábavou špeciálne pre deti.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen