Realitná kancelária MAGNUM Real má nový web

V čom je náš nový web iný?

Troma slovami:
Inovatívny – prispôsobený aktuálnym trendom, nadčasový
Osobný – orientovaný na prezentáciu realitného makléra
Prehľadný – prepojenie dizajn-web-on line inzercia cez realitné portály, videoprezentácia v HD a prezentácia na sociálnych sieťach

Súčasné web stránky realitných kancelárií sú výrazne orientované na prezentáciu nehnuteľnosti. Túto úlohu pritom výborne plnia realitné portály.

Do popredia by sa mali dostať ľudia reprezentujúci realitnú kanceláriu. Pretože pri dnešnom veľkom množstve maklérov je naozaj náročné vybrať si správneho partnera pre predaj alebo prenájom Vašej nehnuteľnosti.

Je to o to náročnejšie, ak máte k dispozícii minimum dostupných informácií o danom maklérovi.

Náš nový web, dovolím si povedať, bude predstaviteľom nového trendu medzi webmi realitných kancelárií.
Prináša možnosť maklérovi verejne prezentovať svoje schopnosti prostredníctvom svojich spracovaných ponúk, referencií a hlavne blogov a článkov z jeho skúseností a života realitného makléra. Je to príležitosť pre makléra dostať sa do povedomia klientov.

Zároveň zavádzame do praxe 2 nové služby. Homestaging a MAGNUM Trezor.

Homestaging je profesionálna úprava interiéru nehnuteľnosti na predaj alebo prenájom za účelom vyzdvihnúť prednosti nehnuteľnosti, získať čo najlepšiu cenu.
Homestaging pre nás pripravuje Jana Lichnerová z LINE Team.
MAGNUM Trezor, realitný newsletter, prostredníctvom ktorého získate prístup k našim nehnuteľnostiam ešte predtým, ako prídu na trh.

Web sme pripravovali takmer 6 mesiacov. Týmto sa chcem poďakovať Tomášovi Janekovi za kvalitný dizajn a spoločnosti Webikon za výbornú prácu na programovaní webu.

Spolu s novým webom MAGNUM Real začína ďalšiu etapu so sloganom:
Predaj nehnuteľností berieme osobne

Tím MAGNUM Real želá prijemné prehliadanie web stránky a tešíme sa na spoluprácu.

www.magnumreal.sk

3-foto-textcustom-r587_res.jpg

O spoločnosti MAGNUM Real

MAGNUM Real je skúsený partner na realitnom trhu. Profesionálna úroveň maklérov pod vedením Mateja Kuchariča je zárukou, že realitná kancelária MAGNUM Real je pre Vás spoľahlivým partnerom pri sprostredkovaní kúpy, predaja či prenájmu nehnuteľnosti v Bratislave a okolí.

Počas dlhoročného fungovania na realitnom trhu sa nám osvedčilo, že individuálnym prístupom, serióznym jednaním a profesionalitou dokážeme zabezpečiť obchod bez akéhokoľvek právneho rizika. Navyše využívame najmodernejšie marketingové nástroje, vďaka ktorým vieme zabezpečiť lepšiu propagáciu nehnuteľnosti na predaj, čo vedie k rýchlejšiemu predaju.

Prečo kupovať first moment na exotické destinácie už teraz?

Lepší výber odletu, ubytovania aj vychytených termínov a cenový bonus.

Pivovarníci rozdeľujú peniaze

Rozhodnite, komu pôjde tisíc eur.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.