Piatok, 18. október, 2019 | Meniny má Lukáš

Robotický vysávač ETA Bolero

Vysávanie nikdy nebolo jednoduchšie.

Šikovný robotický vysávač ETA Bolero vám ušetrí more času a vy tak budete môcť získaný čas využiť na oveľa príjemnejšie aktivity. Prečo? Sám vysáva a súčasťou balenia je aj mop. Dvojitá rotačná kefka veľmi dobre uprace samotné podlahy, dve postranné kefky zas okolie stien. Robotický vysávač ETA Bolero sa postará o maximálne vysokú úroveň čistoty, pretože je extra vybavený vlastným textilným filtrom, ktorý zachytí všetky špinky. Model disponuje špeciálnymi bezpečnostnými senzormi (tzv. elektronickými závorami), ktoré zabraňujú vysávaču pádu z výšky alebo zo schodov. Nechýba mu ani senzor miery znečistenia, ktorý nastaví a upraví jeho upratovací režim. V ponuke sú k dispozícii dva programy - automatický a lokálny. Taktiež si môžete zvoliť dve rýchlosti pohybu vysávača. Jednoduché nastavenie na LCD displeji alebo pomocou diaľkového ovládača je veľmi intuitívne. Model umožňuje nastavenie času alebo dňa vysávania, počas ktorého necháte Bolero samostatne pracovať. Po vykonanej práci sa sám vráti do nabíjacej stanice, ktorú môžete pripevniť na stenu. Nabitý vysávač vydrží pracovať 90 min. Na model Bolero ETA ponúka predĺženú záruku 5 rokov. www.eta.sk

490x490bolero-r946_res.jpg

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.