Robotický vysávač ETA Bolero

Vysávanie nikdy nebolo jednoduchšie.

Šikovný robotický vysávač ETA Bolero vám ušetrí more času a vy tak budete môcť získaný čas využiť na oveľa príjemnejšie aktivity. Prečo? Sám vysáva a súčasťou balenia je aj mop. Dvojitá rotačná kefka veľmi dobre uprace samotné podlahy, dve postranné kefky zas okolie stien. Robotický vysávač ETA Bolero sa postará o maximálne vysokú úroveň čistoty, pretože je extra vybavený vlastným textilným filtrom, ktorý zachytí všetky špinky. Model disponuje špeciálnymi bezpečnostnými senzormi (tzv. elektronickými závorami), ktoré zabraňujú vysávaču pádu z výšky alebo zo schodov. Nechýba mu ani senzor miery znečistenia, ktorý nastaví a upraví jeho upratovací režim. V ponuke sú k dispozícii dva programy - automatický a lokálny. Taktiež si môžete zvoliť dve rýchlosti pohybu vysávača. Jednoduché nastavenie na LCD displeji alebo pomocou diaľkového ovládača je veľmi intuitívne. Model umožňuje nastavenie času alebo dňa vysávania, počas ktorého necháte Bolero samostatne pracovať. Po vykonanej práci sa sám vráti do nabíjacej stanice, ktorú môžete pripevniť na stenu. Nabitý vysávač vydrží pracovať 90 min. Na model Bolero ETA ponúka predĺženú záruku 5 rokov. www.eta.sk

490x490bolero-r946_res.jpg

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana