Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Robotický vysávač ETA Bolero

Vysávanie nikdy nebolo jednoduchšie.

Šikovný robotický vysávač ETA Bolero vám ušetrí more času a vy tak budete môcť získaný čas využiť na oveľa príjemnejšie aktivity. Prečo? Sám vysáva a súčasťou balenia je aj mop. Dvojitá rotačná kefka veľmi dobre uprace samotné podlahy, dve postranné kefky zas okolie stien. Robotický vysávač ETA Bolero sa postará o maximálne vysokú úroveň čistoty, pretože je extra vybavený vlastným textilným filtrom, ktorý zachytí všetky špinky. Model disponuje špeciálnymi bezpečnostnými senzormi (tzv. elektronickými závorami), ktoré zabraňujú vysávaču pádu z výšky alebo zo schodov. Nechýba mu ani senzor miery znečistenia, ktorý nastaví a upraví jeho upratovací režim. V ponuke sú k dispozícii dva programy - automatický a lokálny. Taktiež si môžete zvoliť dve rýchlosti pohybu vysávača. Jednoduché nastavenie na LCD displeji alebo pomocou diaľkového ovládača je veľmi intuitívne. Model umožňuje nastavenie času alebo dňa vysávania, počas ktorého necháte Bolero samostatne pracovať. Po vykonanej práci sa sám vráti do nabíjacej stanice, ktorú môžete pripevniť na stenu. Nabitý vysávač vydrží pracovať 90 min. Na model Bolero ETA ponúka predĺženú záruku 5 rokov. www.eta.sk

490x490bolero-r946_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.

Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách

Digitalizácia má byť o moderných riešeniach, ktoré slúžia ľuďom. Ich zavádzanie do každodenného života je prioritou aj pre DATALAN

Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru

Trend podčiarkujú čísla návštevnosti webstránky poisťovne a stavebnej sporiteľne Wüstenrot