Prvý zápas, prvé víťazstvo

Prvý zápas, prvé víťazstvo a dva body pre CityU/TnUAD Gladiátorov.

Spoločný hokejový tím Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne a Vysokej školy manažmentu odštartovali novú sezónu úspešným víťazstvom. Prvý zápas, prvé víťazstvo a dva body pre CityU/TnUAD Gladiátorov.

08-r591_res.jpg

Štart novej sezóny hokejového tímu CityU/TnUAD Gladiators v Európskej univerzitnej hokejovej lige začal vhodením slávnostného buly, ktoré prišiel hodiť Ing. Peter Pellegrini – Minister školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky na štadióne domáceho tímu v Banskej Bystrici. Podporiť tím hokejistov prišiel aj doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. – rektor Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne, ktorý sa im prihovoril ešte pred zápasom.

06-r207_res.jpg

„Som veľmi rád, že na našej univerzite máme študentov, ktorí reprezentujú našu univerzitu nielen úspechmi v akademickej sfére, ale aj v športe. Verím, že taktika a stratégia je vopred určená, ale pamätajte na to, že je dôležité rozložiť si svoje sily počas celého zápasu, a od začiatku ukázať protihráčom čo je vo Vás. Držím Vám všetkým palce a nezabúdajte, že je dôležité aby vyhral šport.“ prihovoril sa rektor tímu v šatni.

Zápas skončil víťazstvom tímu CityU/TnUAD Gladiátorov s konečným skóre 5:2.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.