Prvý zápas, prvé víťazstvo

Prvý zápas, prvé víťazstvo a dva body pre CityU/TnUAD Gladiátorov.

Spoločný hokejový tím Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne a Vysokej školy manažmentu odštartovali novú sezónu úspešným víťazstvom. Prvý zápas, prvé víťazstvo a dva body pre CityU/TnUAD Gladiátorov.

08-r591_res.jpg

Štart novej sezóny hokejového tímu CityU/TnUAD Gladiators v Európskej univerzitnej hokejovej lige začal vhodením slávnostného buly, ktoré prišiel hodiť Ing. Peter Pellegrini – Minister školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky na štadióne domáceho tímu v Banskej Bystrici. Podporiť tím hokejistov prišiel aj doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. – rektor Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne, ktorý sa im prihovoril ešte pred zápasom.

06-r207_res.jpg

„Som veľmi rád, že na našej univerzite máme študentov, ktorí reprezentujú našu univerzitu nielen úspechmi v akademickej sfére, ale aj v športe. Verím, že taktika a stratégia je vopred určená, ale pamätajte na to, že je dôležité rozložiť si svoje sily počas celého zápasu, a od začiatku ukázať protihráčom čo je vo Vás. Držím Vám všetkým palce a nezabúdajte, že je dôležité aby vyhral šport.“ prihovoril sa rektor tímu v šatni.

Zápas skončil víťazstvom tímu CityU/TnUAD Gladiátorov s konečným skóre 5:2.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.