Nastavte si online pôžičku tak, ako vám vyhovuje vo FerratumBank

Máte v posledné dni prievan v peňaženke? Nestíhate splácať, nakupovať, no stále sa niečo deje a vyčerpáva to okrem peňaženky aj vás? Aké by to asi bolo mať bezodný príjem peňazí, ktorý by uspokojil všetky vaše potreby v ten správny čas. Nie sme v rozprávke a „oslík otras sa“ neexistuje. Alebo predsalen áno? Naša spoločnosť sa k takému oslíkovi trochu priblížila. My vám totiž dáme peniaze kedykoľvek si o ne zažiadate.

Rýchlo a jednoducho

To sú naše zásady. Ukážeme vám, že pôžičky vám vedia pomôcť vtedy, keď ich budete potrebovať. A ide to aj bez komplikácií, ako je zdĺhavé vybavovanie, nekonečné čakanie a doplácanie skrytých poplatkov. My sme tieto praktiky do našej filozifie nepridali. A veríme, že to oceníte, pretože vám práve teraz ponúkane pôžičku, ktorá je určite podľa vášho gusta.

Potrebujete zaplatiť nákup a mešká vám výplata? Ste dlhodobo bez práce a už nemáte z čoho platiť telefón? Plánujete so školou výlet, no chýba vám menšia čiastka na pokrytie cestovných nákladov? Alebo sa len balíte na dovolenku na poslednú chvíľu a musíte si dokúpiť kufor? Nám nezáleží na tom, na čo peniaze miniete. Nás uspokojí pocit, že sme vám pomohli. Pokiaľ vám na pokrytie vašich nákladov stačí 30 až 350 euro, sme pre vás ako stvorení.

Bez stresu a komplikácií

Nevybavujte žiadne potvrdenia, nečakajte hodiny na pobočke, či úrade. Nič z tohto kvôli nám robiť nemusíte. Stačí ak vyplníte elektronickú žiadosť cez internet, alebo mobil a o ostatné sa postaráme už my. Do 5 minút je všetko vybavené a peniaze máte na účte už napozajtra.

Rýchlejšie to nikdy nešlo. Navyše vám dávame voľnosť aj pri splácaní. Peniaze nám vrátite do 7 až 31 dní. Stačí ak sa teda zmestíte do daného rozpätia a všetko bude fajn. Žiadne vražedné termíny ani obmedzenia.

Máte už program pre deti na túto sobotu?

Novootvorený farmársky Trch. – Chutný trh v Slnečnice Markete bude už túto sobotu 26. mája oslavovať so všetkými deťmi.

TOP trendy 2018 v alternatívnych prístupoch ku zdraviu

Počuli ste už napríklad o digitálnej detoxikácii alebo e-Terapii? Prečítajte si o nových alternatívnych prístupoch ku zdraviu.

Biznis úver: Lepší tím, stroje, či menej stresu s faktúrami

Pozrite sa, kedy sa oplatí na rozvoj firmy využiť peniaze od banky.

Síce malí, no výnimoční regionálni dodávatelia. Poznáte ich?

Týmto menším regionálnym dodávateľom sa podarilo zaujať nielen svoje okolie, ale aj Kaufland. Určite si ich obľúbite aj vy.