Nastavte si online pôžičku tak, ako vám vyhovuje vo FerratumBank

Máte v posledné dni prievan v peňaženke? Nestíhate splácať, nakupovať, no stále sa niečo deje a vyčerpáva to okrem peňaženky aj vás? Aké by to asi bolo mať bezodný príjem peňazí, ktorý by uspokojil všetky vaše potreby v ten správny čas. Nie sme v rozprávke a „oslík otras sa“ neexistuje. Alebo predsalen áno? Naša spoločnosť sa k takému oslíkovi trochu priblížila. My vám totiž dáme peniaze kedykoľvek si o ne zažiadate.

Rýchlo a jednoducho

To sú naše zásady. Ukážeme vám, že pôžičky vám vedia pomôcť vtedy, keď ich budete potrebovať. A ide to aj bez komplikácií, ako je zdĺhavé vybavovanie, nekonečné čakanie a doplácanie skrytých poplatkov. My sme tieto praktiky do našej filozifie nepridali. A veríme, že to oceníte, pretože vám práve teraz ponúkane pôžičku, ktorá je určite podľa vášho gusta.

Potrebujete zaplatiť nákup a mešká vám výplata? Ste dlhodobo bez práce a už nemáte z čoho platiť telefón? Plánujete so školou výlet, no chýba vám menšia čiastka na pokrytie cestovných nákladov? Alebo sa len balíte na dovolenku na poslednú chvíľu a musíte si dokúpiť kufor? Nám nezáleží na tom, na čo peniaze miniete. Nás uspokojí pocit, že sme vám pomohli. Pokiaľ vám na pokrytie vašich nákladov stačí 30 až 350 euro, sme pre vás ako stvorení.

Bez stresu a komplikácií

Nevybavujte žiadne potvrdenia, nečakajte hodiny na pobočke, či úrade. Nič z tohto kvôli nám robiť nemusíte. Stačí ak vyplníte elektronickú žiadosť cez internet, alebo mobil a o ostatné sa postaráme už my. Do 5 minút je všetko vybavené a peniaze máte na účte už napozajtra.

Rýchlejšie to nikdy nešlo. Navyše vám dávame voľnosť aj pri splácaní. Peniaze nám vrátite do 7 až 31 dní. Stačí ak sa teda zmestíte do daného rozpätia a všetko bude fajn. Žiadne vražedné termíny ani obmedzenia.

4 konkrétne tipy, ako získať peniaze na rozvoj podnikania

Financovať svoju firmu nemusíte len z vlastného.

Cena elektriny rastie, čo to znamená pre firmy?

O vývoji cien hovorí Marián Ponechal, vedúci propozícií a analýz ZSE Energia.

Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby

Opäť vyše 150 odborníkov zo 4 svetadielov z 20 štátov sa zišlo na ďalšej pravidelnej vedeckej konferencii Fakulty manažmentu PU.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.