Reviophtal - Dobite si oči vitamínmi

Trápia vás unavené a červené oči? Žmurkáte viac do počítača, ako na partnera? Máte pocit, že vitalita vášho zraku sa vám doslova stráca pred očami? Zamerajte sa na vitamínové baterky Reviophtal MAX

Ochrana a prevencia pre oči

Všetko, čo nevyslovia vaše ústa, prezradia vaše oči. Šťastné poskakovanie, zmyselné rozšírenie, romantická žiara i každá slza. Vaša oči vytárajú všetko, čo sa deje nielen vo vašom živote, ale aj vo vašom tele. Ak už vaše šošovky a sietnice blikajú na poplach a svoju zdravotnú nespokojnosť vám dávajú najavo nepríjemným červenaním, svrbením a únavou, pomôžte im dobiť si baterky vitamínmi priamo z prírody, ktoré nájdete vo výživovom doplnku Reviophtal LUTEIN MAX.

Reviophtal LUTEIN MAX

Prírodné extrakty z čučoriedky, trochu hroznového semienka a na záver nechtík lekársky. Pretrepať, nemiešať. Príroda vám namixovala výživný vitamínový kokteil pre zdravé a krásne oči. Elixír zdravia a prevencie ukrývajú tobolky vitamínov pre oči Reviophtal LUTEIN MAX. Začnite ich pravidelne užívať a vykročíte na cestu zdravého životného štýlu. Chráňte svoj zrak!

Sila prírody v jednej tobolke

Reviophtal LUTEIN MAX sa môže popýšiť výborným zložením, obsahuje najviac účinných prírodných látok. Minerály, antioxidanty, Luteín, Zeaxantín a Bioperín sú určené na efektívnu podporu zraku a zníženiu rizika očných chorôb. Reviophtal LUTEIN MAX vám prináša dennú dávku vitamínov na podporu zraniteľného zraku iba za 0,23€! 1 balenie vitamínov vám vydrží až 2 mesiace.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.