Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Hviezdna #hiFIVE výzva: Ktorá známa tvár bude musieť spievať?

Módna destinácia č. 1. Fashion Days oslavuje piate narodeniny a pripravila veľkú #hiFIVE oslavu pre pre všetkých. Zapojili sa do nej aj Michal Sabo, Barbora Rakovská a Mária Zelinová.

hlavnafotografia-r772_res.jpgBRATISLAVA 11. novembra - Módna destinácia č. 1. Fashion Days oslavuje piate narodeniny a pripravila veľkú #hiFIVE oslavu pre všetkých. Zapojili sa do nej aj moderátor Michal Sabo a moderátorky Barbora Rakovská a Mária Zelinová, ktorým však hrozí, že na záver budú musieť splniť náročnú úlohu!

Fashion Days oslavuje v novembri svoje piate narodeniny. Pri tejto príležitosti usporiadala módna destinácia číslo 1 veľkú #hiFIVE oslavu, ktorá potrvá po celý mesiac a kde každý týždeň 10 z vás vyhrá od Fashion Days produkt v hodnote 50 € podľa vlastného výberu! A keď dosiahneme 10 000 #hiFIVE fotiek, všetci získajú zľavu 5 € pri minimálnej objednávke 30 €. Inšpirovať a zapojiť sa môžeš na http://www.fashiondays.sk/hifive/.

Spolu s Fashion Days oslavujú aj Michal Sabo, Mária Zelinová a Barbora Rakovská. Tie to známe tváre sa aktívne zapoja nielen svojimi #hiFIVE momentkami, ktoré nájdete na platforme v sekcii Hviezdny #hiFIVE, aj na ich sociálnych profiloch. Zúčastnia sa aj súťaže #hiFIVE výzva, v ktorej dostanú každý týždeň 1 úlohu.

Ako ju splnili si následne budete môcť pozrieť na videu na ich facebookových profiloch, na fanpage Fashion Days, aj blogu The Daily Issue. Určite si to nenechajte ujsť a podporte svojho favorita lajkami a zdieľaním, aby sa stal najlepším hifiverom! Tých, ktorí prehrajú, čaká totiž náročná úloha – zaspievať pesničku o #hiFIVE a Fashion Days. Víťaza spoznáme už 26. novembra.

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line