Trenčianska univerzita prehlbuje spoluprácu s praxou

Rektor Trenčianskej univerzity doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. sa stretol so zástupcami spoločnosti Klauke Slovakia s. r. o. Na stretnutí rektor prezentoval možnosti spolupráce...

Rektor Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. sa stretol so zástupcami spoločnosti Klauke Slovakia s. r. o. Na stretnutí rektor prezentoval možnosti spolupráce univerzity s podnikovou sférou so zreteľom zapojenia študentov technických odborov do ich výrobnej praxe.

img1547-r156_res.jpg

„Cieľom Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne je poskytovanie kvalitného vzdelania našim študentom a spojením s praxou už počas štúdia im dokážeme garantovať flexibilitu a uplatniteľnosť na trhu práce.“ spomenul rektor našej univerzity doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. na rokovaní s vedením spoločnosti.

Spoločnosť ocenila možnosti spolupráce s Trenčianskou univerzitou Alexandra Dubčeka v Trenčíne, pričom ich zaujala hlavne oblasť výskumu automatizácie a materiálov na technických fakultách univerzity.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.