Štvrtok, 28. máj, 2020 | Meniny má ViliamKrížovkyKrížovky

Trenčianska univerzita prehlbuje spoluprácu s praxou

Rektor Trenčianskej univerzity doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. sa stretol so zástupcami spoločnosti Klauke Slovakia s. r. o. Na stretnutí rektor prezentoval možnosti spolupráce...

Rektor Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. sa stretol so zástupcami spoločnosti Klauke Slovakia s. r. o. Na stretnutí rektor prezentoval možnosti spolupráce univerzity s podnikovou sférou so zreteľom zapojenia študentov technických odborov do ich výrobnej praxe.

img1547-r156_res.jpg

„Cieľom Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne je poskytovanie kvalitného vzdelania našim študentom a spojením s praxou už počas štúdia im dokážeme garantovať flexibilitu a uplatniteľnosť na trhu práce.“ spomenul rektor našej univerzity doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. na rokovaní s vedením spoločnosti.

Spoločnosť ocenila možnosti spolupráce s Trenčianskou univerzitou Alexandra Dubčeka v Trenčíne, pričom ich zaujala hlavne oblasť výskumu automatizácie a materiálov na technických fakultách univerzity.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Ako vyberať AKU techniku?

Rozdiel je v napätí : porovnanie 36V a 56V technológie.

Sunar s ešte lepšou receptúrou a v novom šate

V novom Sunare už palmový olej nenájdete. Je ekologickejší a zložením ešte bližšie k materskému mlieku.

Night Vision: Jak dobre vidí vaša autokamera v noci?

Kamery na trhu jsou často označené Night Vision, ale mají velmi odlišné výsledky. Proto Mio zavedlo stupnici nočního vidění s 4 st

Night Vision: Jak dobre uvidí vaša autokamera v noci?