Trenčianska univerzita prehlbuje spoluprácu s praxou

Rektor Trenčianskej univerzity doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. sa stretol so zástupcami spoločnosti Klauke Slovakia s. r. o. Na stretnutí rektor prezentoval možnosti spolupráce...

Rektor Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. sa stretol so zástupcami spoločnosti Klauke Slovakia s. r. o. Na stretnutí rektor prezentoval možnosti spolupráce univerzity s podnikovou sférou so zreteľom zapojenia študentov technických odborov do ich výrobnej praxe.

img1547-r156_res.jpg

„Cieľom Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne je poskytovanie kvalitného vzdelania našim študentom a spojením s praxou už počas štúdia im dokážeme garantovať flexibilitu a uplatniteľnosť na trhu práce.“ spomenul rektor našej univerzity doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. na rokovaní s vedením spoločnosti.

Spoločnosť ocenila možnosti spolupráce s Trenčianskou univerzitou Alexandra Dubčeka v Trenčíne, pričom ich zaujala hlavne oblasť výskumu automatizácie a materiálov na technických fakultách univerzity.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.