Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Kto vyrába nábytok najvyššej kvality na Slovensku?

Decodom získal najvyššie ocenenie Grand Prix udeľované nadáciou Slovak Gold.

BRATISLAVA 16. novembra - Hlavným kritériom pre zisk najprestížnejšieho ocenenia kvality firiem na Slovensku sú výborné hospodárske a ekonomické ukazovatele. Decodom splnil všetky tieto kritéria už v minulom roku keď mu bola udelená cena Slovak Gold Exclusive.

Svoju pozíciu potvrdil aj v priebehu ďalšie roka a naďalej investoval a inovoval svoje zdroje. Táto snaha priniesla ovocie v zvyšovaní kvality nábytku z produkcie Decodom a vytvorenie stabilného pracovného prostredia pre všetkých zamestnancov.

Vďaka tomuto úsiliu vybrala porota Nadácie Slovak Gold práve firmu Decodom ako vhodnú na udelenie výnimočnej ceny Grand Prix Slovak Gold.Ďalšou cenou, ktorú Decodom tento rok dostal, je obhájenie kvality vyrábaných kuchýň, ktorým bol udelený už druhý krát certifikát kvality Slovak Gold.Decodom patrí k špičke na SlovenskuDecodom patrí do skupiny spoločností s hodnotením najvyššej dôveryhodnosti v Slovenskej republike.Spoločnosť na základe splnenia vstupných podmienok prešla hodnotením medzinárodnou hodnotiacou spoločnosťou Bisnod s výsledným pridelením Certifikátu AAA.Získaný Certifikát AAA radí spoločnosť Decodom medzi stabilné, seriózne a spoľahlivé spoločnosti, ktoré si plnia všetky záväzky a povinnosti voči štátu. Certifikát v úrovni AAA dosahuje len 4,9 % firiem pôsobiacich na území Slovenskej republiky.

Hodnotenie sa vykonáva z hľadiska ekonomických výsledkov spoločnosti, z hľadiska pozície na trhu a to na území celého Slovenska, tak aj v zohľadnení pozície na trhu v rámci euroregiónu a ďalších vyhodnocovacích parametroch. Systém hodnotenia firiem spoločnosťou Bisnode, ktorá certifikát vydáva, je vyvíjaný už od roku 1908.

Certifikát je potvrdením pozície Decodomu na trh u, jeho dôveryhodnosti, stability a serióznosti. Vysokým ratingom spoločnosť potvrdzuje svoju výnimočnosť. Je to ocenenie pre firmu, ktorá

vydržala tvrdé konkurenčné prostredie. Zákazníci a obchodný partneri majú tak istotu, že idú do spolupráce so spoločnosťou, ktorá si plní svoje záväzky. Decodom ďakujeme všetkým zamestnancom, zákazníkom a priaznivcom kvalitného slovenského nábytku za podporu, vďaka ktorej získal tieto ocenenia.www.decodom.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.