Tatra banka za vás zaplatí prvú splátku

Blížiace sa vianočné sviatky prinášajú so sebou jedinečnú príležitosť na výraznú úsporu peňazí.

Spomedzi širokej ponuky akciových úverov nás najviac zaujalo riešenie od Tatra banky. Stačí, ak si vezmete bezúčelový úver do Vianoc a banka za vás zaplatí prvú splátku. Peniaze z úveru môžete použiť na čokoľvek – od kúpy auta a domácich spotrebičov až po rekonštrukciu bývania.

Vypočítajte si, koľko peňazí dokážete ušetriť

O úver požiadať v ktorejkoľvek pobočke Tatra banky.  Celý proces vybavenia pritom dokáže až neuveriteľne zjednodušiť návšteva webovej stránky banky. Pri informáciách o produkte sa vám zobrazí prehľadný formulár, do ktorého uvediete svoje telefónne číslo. Vo veľmi krátkom čase vás budú kontaktovať pracovníci Tatra banky, aby vám poskytli viac informácií a našli pre vás najvhodnejšie riešenie. Potom už len stačí podať žiadosť o úver, ktorú vám Tatra banka schváli do 24 hodín.

Chcem, aby ma Tatra banka kontaktovala

Reprezentatívny príklad: Pri úvere 10 000 EUR, s fixnou úrokovou sadzbou 9,90 % ročne, s dobou splácania 84 mesačných anuitných splátok (prvú zaplatí Tatra banka) a s jednorazovým poplatkom za úver vo výške 200 EUR predstavuje ročná percentuálna miera nákladov 10,64 % pri mesačnej splátke úveru 166,21 EUR. Celková čiastka, ktorú klient uhradí, predstavuje 13 995,43 EUR.

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

Prognózy pre slovensky realitný trh v roku 2019

Prvé predpovede, ako sa vyvinie dianie na realitnom trhu v roku 2019.