FerratumBank pôžičky uľahčujú ľuďom život

Zoznámte sa s FerratumBank. Sme tu pre vás v časoch dobrých a hlavne zlých.

Nemáte to v živote ľahké? Veď kto to má. Všade sa na vás vali poplatky, nízke platy, nedoplatky, pokuty a dane. Bežný človek to len ťažko zvláda. Našťastie je dnes doba, kedy už niektoré spoločnosti začínajú chápať, že pokiaľ chcú ľudstvu pomôcť, musia sa otočiť s otvorenou náručou na tích, ktorí majú málo. A tak sme sa zrodili my. Zoznámte sa s FerratumBank. Sme tu pre vás v časoch dobrých a hlavne zlých.

Neobyčajné pôžičky pre obyčajných ľudí

Nehráme sa na giganta, ktorého klientami sú len politici a slávne celebrity. Sme pôžičková spoločnosť, ktorá sa síce pýši titulom banka, no nie je to na prvý pohľad tak, ako to vyzerá. Sme netradičná banka, ktorá sa rozhoda ísť vlastnou cestou. Poskytujeme malé požičky bežným ľuďom.

Nezáleží na tom, či ste študent, na dôchodku, na materskej, na úrade práce, či pred výplatou. U nás ste vážený klient, ktorý dostane to, čo potrebuje. Stačí si len zažiadať. Poskytujeme malé a rýchle pôžičky vo výške 30 až 350 euro. Tieto peniaze vám postačia na veľký nákup, na doplatenie dovolenky, na kúpu darčekov pre blízkych, či na splatenie faktúry, alebo iných dlhov. 100 ľudí, 100  možností využitia financií od nás.

Ešte pohodlnejšie služby

Aby sme vám dokázali, že vám skutočne vychádzame v ústrety, zlepšili sme systém splácania. Nemusíte už sledovať jeden konkrétny dátum. Od teraz sme flexibilnejší. Máte na výber 7 až 31 dní pre splatenie pôžičky. Nezáleží na tom, kedy sa rozhodnete peniaze vrátiť. Toto rozhodnutie je skrátka len na vás. Nemusíte nikomu nahlasovať predpokladaný termín splatenia.

Užite si viac slobody a menej stresu s Ferratum. Veríme, že vám zmeny, ktoré dávame do pohybu zlepšia kvalitu života. Zabudnite na starosti kvôli peniazom. Stačí len napísať SMS, alebo kliknúť na internet a máte vždy toľko peňazí, koľko potrebujete.

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi

Company´s autumn in the High Tatras

A good teambuilding or a good training should fulfil four main points that determine its success.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.