Rektora Trenčianskej univerzity ocenili medailou

Rektor Univerzity obrany v Brne brig. generál prof. Ing. Bohuslav Přikryl, PhD. ocenil doc. Ing. Jozefa Habánika, PhD. – rektora Trenčianskej univerzity najvyšším ocenení za spoluprácu...

Rektor Univerzity obrany v Brne brig. generál prof. Ing.  Bohuslav Přikryl, PhD. ocenil doc. Ing. Jozefa Habánika, PhD. – rektora Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne najvyšším ocenením za spoluprácu medzi oboma univerzitami.

img1512-r770_res.jpg

Dr.h.c. prof. Ing. Vojtěch Hrubý, CSc. člen vedeckej rady TnUAD v Trenčíne, odovzdal v mene rektora Univerzity obrany v Brne, brig. generála prof. Ing.  Bohuslava Přikryla, PhD., rektorovi Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne, doc. Ing. Jozefovi Habánikovi, PhD., pamätnú medailu ako najvyššie ocenenie Univerzity obrany v Brne za spoluprácu medzi oboma univerzitami.

„Je to predovšetkým ocenenie vzájomnej spolupráce konkrétnych katedier a pracovníkov Fakulty špeciálnej techniky Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne a Univerzity obrany v Brne“ poznamenal rektor univerzity.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“

Čo nemôžete zaregistrovať ako ochrannú známku?

Do registra ochranných známok si nemôžete prihlásiť primárne následovné označenia

Potrebujete ochrannú známku pre Váš produkt ?

Podnikateľom sa často stáva, že výborná služba alebo tovar sú odkopírované a vlastníkom spoločnosti.