Na každú príležitosť iná vôňa?

Pripravili sme pre Vás všeobecný prehľad ako si zvoliť vhodnú vôňu na každú príležitosť.

prada luna rossad&g the oneChystáte sa pozvať srdcu blízku dámu na rande? Určite premýšľate o správnom mieste, oblečení. Nemali by ste zabudnúť ani na tú správnu vôňu, lebo nadarmo sa nehovorí, že si musíme navzájom voňať.

Páni
Siahnite po mužnej, tabakovej vôni, pretože ženy priťahujú páni silní a sebavedomí. S Dolce & Gabbana The One sa nemusíte o nič snažiť, prvý skvelý dojem urobí za vás. Ak preferujete skôr jemnejšie a sviežejšie parfémy, odporúčame Prada Luna Rosa, ktorá mätou a šalviou odľahčí atmosféru a vo vzduchu sa bude vznášať jej jemný vánok.

chloé chloé love story - parfémová voda

Dámy
Vhodnou vôňou na rande pre dámy je práve novinka na trhu od Chloé Love story, ktorá napovedá, že je ako stvorená na začatie krásneho príbehu lásky medzi mužom a ženou. Jemná, ženská, vzbudzujúca jedinečnosť okamihu.

Do práce a biznis stretnutia escada joyful - parfémová voda 30 mlsa nehodia vône výrazné, ktoré pútajú pozornosť, naopak tie nadčasové, ktoré svojim klasickým tónom lahodia skoro všetkým okolo vás. Tou dámskou je určite novinka od Escady Joyful. Je to vôňa jemná, kvetinová, ktorá sedí každej dáme.

bvlgari aqva amara - toaletná vodaPáni ocenia sviežosť vône od Bvlgari Aqva Amara, ktorá je citrusová a spôsobí to, že všetky stresové a náročné situácie v práci zvládnete s prehľadom a ľahkosťou.

calvin klein reveal - parfémová vodaVečer, keď chcete zažiariť a do večernej atmosféry pridať trošku odvážnosti a korenia, odporúčam Reveal horúcu novinku od Calvina Kleina. Zmes korenín a morskej soli je jedinečná a takou sa aj budete vďaka nej cítiť.

terre d’ hermes

Pánom ego pošteklí Terre d’ Hermes od tej istej značky, sviežo korenistá vôňa s nádychom luxusu, ktorá nenechá žiadnu dámu chladnou.

Vôní treba mať viacej, aby ste ich použitie mohli prispôsobovať príležitosti a nálade, či ročnému obdobiu. Vždy však dbajte na to, aby  vôňa vystihovala vašu osobnosť a vnútorné vyžarovanie.

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.

Dúbravské Čerešne dozreli: Začína sa kolaudovať!

Čerešne living, moderné rodinné bývanie v bratislavskej Dúbravke, naberá čoraz jasnejšie kontúry.

Nášmu telu stačí iba málo vitamínov

Veľký prehľad, odporúčania odborníkov i to, čo si varí špičkový biochemik

Podnikajte múdro, skúste služby profesionálneho call centra

Kvalitná a preverená databáza, profesionálne klientske služby, všetko v súlade s GDPR.