Východná Morava má iskru... aj pre kongresovú turistiku

Dovolenková destinácia i región mimoriadne vhodný pre MICE aktivity - firemné akcie, kongresy, podujatia.

Dovolenková destinácia i región mimoriadne vhodný pre MICE aktivity -  firemné akcie, kongresy, podujatia.

Región je známy svojou pohostinnosťou, jedinečnou gastronómiou, silnou väzbou miestnych ľudí k prírode a úctou k ľudovým zvykom a tradíciám. Jednou z najcennejších devíz je dostupnosť pre návštevníkov zo Slovenska, Poľska, Rakúska i Maďarska. Je to zaujímavá lokalita pre akcie a aktivity z oblasti nazývanej "meeting industry". To je Východná Morava!

Disponuje širokou ponukou kvalitných hotelov a kongresových sál, a to najmä v kúpeľnom meste Luhačovice či v krajskom meste Zlín. Možno tu organizovať kongresy až pre 500 osôb. V rekreačných zónach regiónu, najmä v Beskydoch, ale aj v Bielych Karpatoch sú k dispozícii kvalitné wellness hotely s priaznivými podmienkami pre firemné akcie a MICE aktivity (Meetings/Incentives/Conferences/Events-Exhibitions).

Pri tvorbe programov pre firmy a organizácie možno čerpať z ľudových tradícií, kultúry, prírodných krás či pamiatok, a ponúknuť sa dajú aj adrenalínové zážitky, pamiatky UNESCO, symfonický koncert, lety balónom, relax v kúpeľoch či plavba po historickom Baťovom kanáli.

Poradenstvo pre MICE akcie poskytuje East Moravia Convention Bureau (www.eastmoravia.com), regionálna kancelária pre kongresovú turistiku.

Tá je súčasťou siete regionálnych kancelárií, tie metodicky riadi, finančne podporuje a zastrešuje Czech Convention Bureau, oddelenie Českej centrály cestovného ruchu – CzechTourism.

Už dávno neplatí, že kvalitný kongres sa dá usporiadať len v Prahe. Rozvoj infraštruktúry, podporený aj dotáciami z európskych zdrojov, vytvára rad zaujímavých príležitostí na organizovanie firemných akcií, ktoré by sme mohli označiť ako akcie "meeting industry".

Takto sa organizátorom otvárajú doteraz netušené možnosti v umiestnení konferencie, či kongresu alebo napríklad team buildingových aktivít do regiónov, ktoré sú na poli MICE zdanlivými nováčikmi.

Informácie a kontakt: www.eastmoravia.com, www.vychodni-morava.cz,

e-mail: kongresy@vychodni-morava.cz , tel.. +420 577 043 903

fotografia-do-textu-r912_res.jpg

V Společenskom dome v Luhačoviciach sa v roku 2009 uskutočnilo Zasadnutie ministrov EU

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.

Dúbravské Čerešne dozreli: Začína sa kolaudovať!

Čerešne living, moderné rodinné bývanie v bratislavskej Dúbravke, naberá čoraz jasnejšie kontúry.

Nášmu telu stačí iba málo vitamínov

Veľký prehľad, odporúčania odborníkov i to, čo si varí špičkový biochemik

Podnikajte múdro, skúste služby profesionálneho call centra

Kvalitná a preverená databáza, profesionálne klientske služby, všetko v súlade s GDPR.