Štvrtok, 28. máj, 2020 | Meniny má ViliamKrížovkyKrížovky

Trenčianska univerzita garantom medzinárodného veľtrhu Job Forum

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne aj tento rok prijala pozíciu odborného garanta medzinárodného veľtrhu pracovných príležitostí a vzdelávania JOB FORUM spojenú so...

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne aj tento rok prijala pozíciu odborného garanta medzinárodného veľtrhu pracovných príležitostí a vzdelávania JOB FORUM spojenú so 16. ročníkom výstavy stredných škôl STREDOŠKOLÁK.  Našu univerzitu na veľtrhu prezentovala Fakulta špeciálnej techniky, ktorá zaujala návštevníkov svojim univerzálnym pásovým modulárnym robotom, ale aj širokou ponukou kvalitného vysokoškolského vzdelávania.

img1981-r786_res.jpg

Medzinárodný veľtrh otvoril predseda Trenčianskeho samosprávneho kraja Ing. Jaroslav Baška a v zastúpení rektora Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne doc. Ing. Jozefa Habánika, PhD. dekan Fakulty špeciálnej techniky Ing. Jozef Kasala. PhD., ktorý vo svojom  príhovore vyzdvihol prínosy veľtrhu pre rozvoj vzdelávania a informovanosti študentov a pedagógov najmä stredných a základných škôl o možnostiach štúdia.

img1979-r530_res.jpg

Tak ako po minulé roky, aj tentokrát sa uskutočnila Súťaž o najlepší exponát veľtrhu. Hodnotiaca komisia ocenila nárast počtu exponátov, ale aj kvality prihlásených exponátov. Zástupcu Fakulty špeciálnej techniky Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne, Ing. Štefana Timára, PhD. odmenili zvláštnym ocenením za technické spracovanie a využiteľnosť Univerzálneho modulárneho pásového robota.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Ako vyberať AKU techniku?

Rozdiel je v napätí : porovnanie 36V a 56V technológie.

Sunar s ešte lepšou receptúrou a v novom šate

V novom Sunare už palmový olej nenájdete. Je ekologickejší a zložením ešte bližšie k materskému mlieku.

Night Vision: Jak dobre vidí vaša autokamera v noci?

Kamery na trhu jsou často označené Night Vision, ale mají velmi odlišné výsledky. Proto Mio zavedlo stupnici nočního vidění s 4 st

Night Vision: Jak dobre uvidí vaša autokamera v noci?