Trenčianska univerzita garantom medzinárodného veľtrhu Job Forum

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne aj tento rok prijala pozíciu odborného garanta medzinárodného veľtrhu pracovných príležitostí a vzdelávania JOB FORUM spojenú so...

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne aj tento rok prijala pozíciu odborného garanta medzinárodného veľtrhu pracovných príležitostí a vzdelávania JOB FORUM spojenú so 16. ročníkom výstavy stredných škôl STREDOŠKOLÁK.  Našu univerzitu na veľtrhu prezentovala Fakulta špeciálnej techniky, ktorá zaujala návštevníkov svojim univerzálnym pásovým modulárnym robotom, ale aj širokou ponukou kvalitného vysokoškolského vzdelávania.

img1981-r786_res.jpg

Medzinárodný veľtrh otvoril predseda Trenčianskeho samosprávneho kraja Ing. Jaroslav Baška a v zastúpení rektora Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne doc. Ing. Jozefa Habánika, PhD. dekan Fakulty špeciálnej techniky Ing. Jozef Kasala. PhD., ktorý vo svojom  príhovore vyzdvihol prínosy veľtrhu pre rozvoj vzdelávania a informovanosti študentov a pedagógov najmä stredných a základných škôl o možnostiach štúdia.

img1979-r530_res.jpg

Tak ako po minulé roky, aj tentokrát sa uskutočnila Súťaž o najlepší exponát veľtrhu. Hodnotiaca komisia ocenila nárast počtu exponátov, ale aj kvality prihlásených exponátov. Zástupcu Fakulty špeciálnej techniky Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne, Ing. Štefana Timára, PhD. odmenili zvláštnym ocenením za technické spracovanie a využiteľnosť Univerzálneho modulárneho pásového robota.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen

Deň otvorených dverí Stavebnej fakulty STU

Program DOD 2019

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!