Trenčianska univerzita garantom medzinárodného veľtrhu Job Forum

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne aj tento rok prijala pozíciu odborného garanta medzinárodného veľtrhu pracovných príležitostí a vzdelávania JOB FORUM spojenú so...

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne aj tento rok prijala pozíciu odborného garanta medzinárodného veľtrhu pracovných príležitostí a vzdelávania JOB FORUM spojenú so 16. ročníkom výstavy stredných škôl STREDOŠKOLÁK.  Našu univerzitu na veľtrhu prezentovala Fakulta špeciálnej techniky, ktorá zaujala návštevníkov svojim univerzálnym pásovým modulárnym robotom, ale aj širokou ponukou kvalitného vysokoškolského vzdelávania.

img1981-r786_res.jpg

Medzinárodný veľtrh otvoril predseda Trenčianskeho samosprávneho kraja Ing. Jaroslav Baška a v zastúpení rektora Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne doc. Ing. Jozefa Habánika, PhD. dekan Fakulty špeciálnej techniky Ing. Jozef Kasala. PhD., ktorý vo svojom  príhovore vyzdvihol prínosy veľtrhu pre rozvoj vzdelávania a informovanosti študentov a pedagógov najmä stredných a základných škôl o možnostiach štúdia.

img1979-r530_res.jpg

Tak ako po minulé roky, aj tentokrát sa uskutočnila Súťaž o najlepší exponát veľtrhu. Hodnotiaca komisia ocenila nárast počtu exponátov, ale aj kvality prihlásených exponátov. Zástupcu Fakulty špeciálnej techniky Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne, Ing. Štefana Timára, PhD. odmenili zvláštnym ocenením za technické spracovanie a využiteľnosť Univerzálneho modulárneho pásového robota.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch