Trenčianska univerzita garantom medzinárodného veľtrhu Job Forum

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne aj tento rok prijala pozíciu odborného garanta medzinárodného veľtrhu pracovných príležitostí a vzdelávania JOB FORUM spojenú so...

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne aj tento rok prijala pozíciu odborného garanta medzinárodného veľtrhu pracovných príležitostí a vzdelávania JOB FORUM spojenú so 16. ročníkom výstavy stredných škôl STREDOŠKOLÁK.  Našu univerzitu na veľtrhu prezentovala Fakulta špeciálnej techniky, ktorá zaujala návštevníkov svojim univerzálnym pásovým modulárnym robotom, ale aj širokou ponukou kvalitného vysokoškolského vzdelávania.

img1981-r786_res.jpg

Medzinárodný veľtrh otvoril predseda Trenčianskeho samosprávneho kraja Ing. Jaroslav Baška a v zastúpení rektora Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne doc. Ing. Jozefa Habánika, PhD. dekan Fakulty špeciálnej techniky Ing. Jozef Kasala. PhD., ktorý vo svojom  príhovore vyzdvihol prínosy veľtrhu pre rozvoj vzdelávania a informovanosti študentov a pedagógov najmä stredných a základných škôl o možnostiach štúdia.

img1979-r530_res.jpg

Tak ako po minulé roky, aj tentokrát sa uskutočnila Súťaž o najlepší exponát veľtrhu. Hodnotiaca komisia ocenila nárast počtu exponátov, ale aj kvality prihlásených exponátov. Zástupcu Fakulty špeciálnej techniky Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne, Ing. Štefana Timára, PhD. odmenili zvláštnym ocenením za technické spracovanie a využiteľnosť Univerzálneho modulárneho pásového robota.

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.