Prevencia očí, nepodceňujte ju

Kombinovanie vitamínov, prevencie, správneho používania kontaktných šošoviek a nosenia slnečných okuliarov pri ostrom slnku vás nasmeruje na tú správnu cestu, ako udržať vitalitu vášho zraku.

Nepodceňujte prevenciu očí

Pre správne fungovanie vašich očí a 100% zrak, podporte výživu očí aj pravidelnými prehliadkami u očného lekára. Kombinovanie vitamínov, zdravotnej prevencie, správneho používania kontaktných šošoviek, užívanie výživových doplnkov a nosenia slnečných okuliarov v lete i pri ostrom slnku vás nasmeruje na tú správnu cestu, ako udržať vitalitu vášho zraku.

Ak chcete svoje oči udržiavať fit, pomôže vám aj výživový doplnok Reviophtal LUTEIN MAX. Obsahuje prírodné extrakty, luteín, zeaxanthín a celú škálu vitamínov, ktoré vám pomôžu chrániť váš zrak. Stačí jedna tobolka denne a váš svet získa nové farby. Poobzerajte sa okolo seba a konečne otvorte oči. Viac informácií o  Reviophtal LUTEIN MAX nájdete na www.mojeoci.sk

Určite ste už zažili ten pocit, keď za vás jedia vaše oči. Pravdou však zostáva, že aj oči potrebujú tú správnu výživu a je jedno, aký plný máte práve žalúdok. Nenechajte oči hladovať a naservírujte im presne to, čo pre svoje zdravie a 100% funkciu potrebujú.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.