Zaujímavé IT kurzy v nákupnom centre

Pre tých, ktorí sa chcú naučiť vytvárať webové stránky aj špeciálny kurz pre telesne postihnutých.A to všetko v Digipointe v Poluse.

Môžu nové technológie prísť za svojimi používateľmi?

Môže byť informatika prístupná rôznym ľuďom a skupinám?

V nákupnom centre Polus City Center a na fakulte FIIT STU si myslia, že ÁNO. Ďalšie unikátne akcie, IT  kurzy pripravili v decembri v Digipointe v Poluse .

Prvý decembrový týždeň sa uskutoční kurz IT vzdelávania pre zdravotne postihnutých. Skupina zdravotne postihnutých študentov sa naučí pracovať s tabletmi a používať ich k uľahčeniu svojho života. Okrem práce s kancelárskymi nástrojmi strávia účastníci jeden deň aj skúšaním počítačovej hry, vyvinutej špeciálne pre deti postihnuté detskou mozgovou obrnou, ktorá rozvíja jemnú motoriku a kooperáciu medzi viacerými  hráčmi. Táto unikátna hra bola vyvinutá študentmi Fakulty informatiky a inf. technológií STU v Bratislave. 1-r354_res.jpg

11.  a 12. decembra obsadia DIGIPOINT dievčatá, chlapci a všetci záujemcovia, ktorí sa chcú naučiť vytvárať jednoduché webové stránky v HTML formáte. Programovaním v HTML strávia obe dopoludnia, poobedia budú zase venované online vytváraniu formulárov, registrácií a ankiet, kde sa naučia používať dané prostredie a zároveň tieto ankety aj okamžite vyhodnocovať. Oba druhy workshopov sú pripravené  občianskym združením AJ Ty v IT a spoločnosťou Microsoft, v kontexte  celosvetovej aktivity Hour of Code

digipoint-logo1-r532_res.jpgUnikátny vzdelávací projekt a priestor funguje už od konca roka 2013 v spolupráci so spoločnosťou Microsoft a Fakultou informatiky a informačných technológií STU pod názvom DIGIPOINT priamo v nákupnom centre Polus  „Polus City Center je prvé  nákupné centrum na Slovensku, ktoré takúto službu ponúka pre svojich návštevníkov. Sme hrdí na to, že Polus ide s dobou a neustále prináša inovácie v poskytovaní služieb“  uviedla  Andrea Kováčiková, marketingová manažérka.

Viac informácií nájdete na:  www.digipoint.sk,www.polus.skwww.facebook.com/poluscitycenter2-r623_res.jpg

4 konkrétne tipy, ako získať peniaze na rozvoj podnikania

Financovať svoju firmu nemusíte len z vlastného.

Cena elektriny rastie, čo to znamená pre firmy?

O vývoji cien hovorí Marián Ponechal, vedúci propozícií a analýz ZSE Energia.

Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby

Opäť vyše 150 odborníkov zo 4 svetadielov z 20 štátov sa zišlo na ďalšej pravidelnej vedeckej konferencii Fakulty manažmentu PU.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.