Decodom oslavuje 15. narodeniny, rozdáva darčeky

Spoločnosť Decodom v tomto roku oslávi už 15. rokov svojej existencie.

hlavnafotografia-r807_res.jpg

BRATISLAVA 28. novembra - Spoločnosť Decodom v tomto roku oslávi už 15. rokov svojej existencie. Počas tejto doby sa vyprofilovala na úspešného slovenského výrobcu a predajcu nábytku na báze drevotrieskovej dosky a vákuovo lisovanej fólie. Hlavným cieľom spoločnosti Decodom je ponúkať komplexné riešenie pri zariaďovaní interiéru. Bohatá štruktúra sortimentu umožňuje zariadiť kuchyňu, obývačku, jedáleň, spálňu, detskú izbu, predsieň, pracovňu alebo kúpeľňu.

obyvackaroute1000-r624_res.jpg"V prvom rade chceme poďakovať všetkým našim zákazníkom za dôveru, ktorú vkladajú do našich rúk pri výbere nábytku. Vážime si ich a preto im ponúkame kvalitný slovenský nábytok, ktorý ich určite nesklame. Narodeniny budeme oslavovať vo všetkých našich dvadsiatich štyroch pobočkách milými darčekmi, novými nábytkovými modelmi a samozrejme aj špeciálnymi akciovými cenami. Všetkých srdečne pozývam.", informoval o pripravovaných aktivitách marketingový riaditeľ Decodomu Ing. Ján Boledovič

S výrobkami Decodom sa môžete stretnúť v maloobchodnej sieti, ktorá má 20 domov nábytku a 4 kuchynské štúdiá, alebo v predajniach veľkoobchodných partnerov. Export nábytku smeruje aj za hranice Slovenska takmer do celej Európy, hlavne do Nemecka a Čiech.

kuchynalada1000-r676_res.jpgKaždý rok spoločnosť posúva hranice vo všetky oblastiach. Inovuje výrobu novými strojmi, zavádza efektívnejšie technologické postupy, navrhuje nový dizajn nábytku, vylepšuje predajne. Snahu tak ocenia nielen odborné poroty, ktoré im udeľujú prestížne ceny, ale aj zákazníci, pre ktorých vyrábajú nábytok. Decodom sa hlavne zameral na komplexné poskytovanie služieb a sortimentu pod jednou strechou. Ponúka nový koncept v zariaďovaní pomocou nábytkových sérií, ktoré umožnia zariadiť každý interiér harmonicky a dizajnovo zladený.

Spoločnosť Decodom zamestnáva 1250 ľudí a práca každého z nich je dôležitá pre konečný úspech nábytku. Tým, že spolupracuje aj s inými výrobcami dáva prácu aj ich zamestnancom. V topoľčianskom regióne patrí k najväčším zamestnávateľom. Podporuje vzdelávanie a úzko spolupracuj so Strednou odbornou drevárskou školou v Topoľčanoch. Študenti v ich výrobnom závode získavajú odborné znalosti a po skončení sa aj zamestnávajú.

Kompletnú ponuku nábytku a špeciálne narodeninové akcie si môžete pozrieť na ich stránke www.decodom.sk

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.

Digitalizácia dokumentov firmám ušetrí nielen peniaze

Papierové dokumenty ovládajú nielen štátne úrady, ale i súkromné firmy, banky a iné inštitúcie.