Prednáška o globálnom úspechu z praxe

V priestoroch Fakulty sociálno-ekonomických vzťahov Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne sa konala prednáška riaditeľa Nadácie Tomáša Baťu, Ing. Pavla Veleva. Prednáška s názvom...

V priestoroch Fakulty sociálno-ekonomických vzťahov Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne sa konala prednáška riaditeľa Nadácie Tomáša Baťu, Ing. Pavla Veleva. Prednáška s názvom „Baťov globálny podnikateľský úspech“ zúčastneným študentom a pedagógom predstavila životný príbeh Tomáša Baťu ako úspešného podnikateľa, ktorý napriek ťažkým začiatkom tvrdohlavo sledoval svoj cieľ, čím sa preslávil ako „človek, ktorý obúval svet“.

img1893-r539_res.jpg

Študenti sa môžu čoraz viac tešiť na prednášky úspešných odborníkov, ktorí obohatia teóriu priamymi príkladmi z praxe. „Prednášky z praxe dávajú študentom cenné vedomosti, ktoré sa dajú okamžite využiť. Študent, ktorý sa vzdeláva aj takýmto spôsobom môže po absolvovaní štúdia na pracovnom pohovore tieto poznatky preukázať, a tým výrazne zvýšiť svoj kredit oproti iným uchádzačom.“ dodal doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. - rektor Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne.

Úbytok stromov je obrovský. Na záchranu stačí päťdesiat eur

Vieme chrániť naše lesy?

Dobrú chuť: Vianočné menu šéfkuchára Daniela Hrivňáka

Prílohu s overenými receptami nájdete už dnes vloženú v denníku SME.

Na štedrovečernom stole sa miešajú tradície so štipkou odvahy

Vianoce sú nielen kresťanským sviatkom, ale aj časom pre rodinnú pohodu, odpočinok a v neposlednom rade aj dobré jedlá.

Nový kancelársky koncept myhive už aj v Bratislave

IMMOFINANZ uvádza svoju medzinárodnú kancelársku značku myhive. Z budov Polus Towers I a II sa stávajú myhive Polus Towers.