Prednáška o globálnom úspechu z praxe

V priestoroch Fakulty sociálno-ekonomických vzťahov Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne sa konala prednáška riaditeľa Nadácie Tomáša Baťu, Ing. Pavla Veleva. Prednáška s názvom...

V priestoroch Fakulty sociálno-ekonomických vzťahov Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne sa konala prednáška riaditeľa Nadácie Tomáša Baťu, Ing. Pavla Veleva. Prednáška s názvom „Baťov globálny podnikateľský úspech“ zúčastneným študentom a pedagógom predstavila životný príbeh Tomáša Baťu ako úspešného podnikateľa, ktorý napriek ťažkým začiatkom tvrdohlavo sledoval svoj cieľ, čím sa preslávil ako „človek, ktorý obúval svet“.

img1893-r539_res.jpg

Študenti sa môžu čoraz viac tešiť na prednášky úspešných odborníkov, ktorí obohatia teóriu priamymi príkladmi z praxe. „Prednášky z praxe dávajú študentom cenné vedomosti, ktoré sa dajú okamžite využiť. Študent, ktorý sa vzdeláva aj takýmto spôsobom môže po absolvovaní štúdia na pracovnom pohovore tieto poznatky preukázať, a tým výrazne zvýšiť svoj kredit oproti iným uchádzačom.“ dodal doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. - rektor Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne.

Bratislava dostane o rok nový mestský bulvár

Hlavné mesto SR Bratislava spolu s investorom HB Reavis pokračuje v revitalizácii ulice Mlynské nivy.

DEXIS SLOVAKIA má nového generálneho riaditeľa

Po zlúčení DELUX a SLS-TECHNACO, kde sa právnym nástupcom stala firma DEXIS SLOVAKIA, dochádza k výmene na strategickej pozícii.

Vianoce a Silvester v teple: Pätnásť tipov, kam sa vybrať

Strávte hlavné sviatky roka netradične - namiesto zimy si oddýchnite v exotike.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018