Prednáška o globálnom úspechu z praxe

V priestoroch Fakulty sociálno-ekonomických vzťahov Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne sa konala prednáška riaditeľa Nadácie Tomáša Baťu, Ing. Pavla Veleva. Prednáška s názvom...

V priestoroch Fakulty sociálno-ekonomických vzťahov Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne sa konala prednáška riaditeľa Nadácie Tomáša Baťu, Ing. Pavla Veleva. Prednáška s názvom „Baťov globálny podnikateľský úspech“ zúčastneným študentom a pedagógom predstavila životný príbeh Tomáša Baťu ako úspešného podnikateľa, ktorý napriek ťažkým začiatkom tvrdohlavo sledoval svoj cieľ, čím sa preslávil ako „človek, ktorý obúval svet“.

img1893-r539_res.jpg

Študenti sa môžu čoraz viac tešiť na prednášky úspešných odborníkov, ktorí obohatia teóriu priamymi príkladmi z praxe. „Prednášky z praxe dávajú študentom cenné vedomosti, ktoré sa dajú okamžite využiť. Študent, ktorý sa vzdeláva aj takýmto spôsobom môže po absolvovaní štúdia na pracovnom pohovore tieto poznatky preukázať, a tým výrazne zvýšiť svoj kredit oproti iným uchádzačom.“ dodal doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. - rektor Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne.

Konajte čo najskôr. Pri inkontinencii pomáha tento postup

Aj intímne problémy majú riešenia.

Vaše šatstvo poputuje pre dobrú vec

Začali ste s jarným upratovaním,vyprázdnili ste šatník a zistili ste, že máte viac nepotrebného oblečenia, ako naozaj potrebujete?

Ako ďalej s obnovou Balassovho paláca

Dňa 19.2. sa o 16.00 hod v Balassovom paláci na Panskej ulici konala vernisáž „Ako ďalej s obnovou Balassovho paláca“.