Štvrtok, 28. máj, 2020 | Meniny má ViliamKrížovkyKrížovky

Prednáška o globálnom úspechu z praxe

V priestoroch Fakulty sociálno-ekonomických vzťahov Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne sa konala prednáška riaditeľa Nadácie Tomáša Baťu, Ing. Pavla Veleva. Prednáška s názvom...

V priestoroch Fakulty sociálno-ekonomických vzťahov Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne sa konala prednáška riaditeľa Nadácie Tomáša Baťu, Ing. Pavla Veleva. Prednáška s názvom „Baťov globálny podnikateľský úspech“ zúčastneným študentom a pedagógom predstavila životný príbeh Tomáša Baťu ako úspešného podnikateľa, ktorý napriek ťažkým začiatkom tvrdohlavo sledoval svoj cieľ, čím sa preslávil ako „človek, ktorý obúval svet“.

img1893-r539_res.jpg

Študenti sa môžu čoraz viac tešiť na prednášky úspešných odborníkov, ktorí obohatia teóriu priamymi príkladmi z praxe. „Prednášky z praxe dávajú študentom cenné vedomosti, ktoré sa dajú okamžite využiť. Študent, ktorý sa vzdeláva aj takýmto spôsobom môže po absolvovaní štúdia na pracovnom pohovore tieto poznatky preukázať, a tým výrazne zvýšiť svoj kredit oproti iným uchádzačom.“ dodal doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. - rektor Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Ako vyberať AKU techniku?

Rozdiel je v napätí : porovnanie 36V a 56V technológie.

Sunar s ešte lepšou receptúrou a v novom šate

V novom Sunare už palmový olej nenájdete. Je ekologickejší a zložením ešte bližšie k materskému mlieku.

Night Vision: Jak dobre vidí vaša autokamera v noci?

Kamery na trhu jsou často označené Night Vision, ale mají velmi odlišné výsledky. Proto Mio zavedlo stupnici nočního vidění s 4 st

Night Vision: Jak dobre uvidí vaša autokamera v noci?