Streda, 26. február, 2020 | Meniny má Viktor

Prednáška o globálnom úspechu z praxe

V priestoroch Fakulty sociálno-ekonomických vzťahov Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne sa konala prednáška riaditeľa Nadácie Tomáša Baťu, Ing. Pavla Veleva. Prednáška s názvom...

V priestoroch Fakulty sociálno-ekonomických vzťahov Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne sa konala prednáška riaditeľa Nadácie Tomáša Baťu, Ing. Pavla Veleva. Prednáška s názvom „Baťov globálny podnikateľský úspech“ zúčastneným študentom a pedagógom predstavila životný príbeh Tomáša Baťu ako úspešného podnikateľa, ktorý napriek ťažkým začiatkom tvrdohlavo sledoval svoj cieľ, čím sa preslávil ako „človek, ktorý obúval svet“.

img1893-r539_res.jpg

Študenti sa môžu čoraz viac tešiť na prednášky úspešných odborníkov, ktorí obohatia teóriu priamymi príkladmi z praxe. „Prednášky z praxe dávajú študentom cenné vedomosti, ktoré sa dajú okamžite využiť. Študent, ktorý sa vzdeláva aj takýmto spôsobom môže po absolvovaní štúdia na pracovnom pohovore tieto poznatky preukázať, a tým výrazne zvýšiť svoj kredit oproti iným uchádzačom.“ dodal doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. - rektor Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne.

Bude ďalší Učiteľ Slovenska práve z vášho mesta alebo obce?

Komenského inštitút už tretíkrát vyzýva všetkých, aby nominovali výnimočných učiteľov na ocenenie Učiteľ Slovenska.

Bývanie stvorené pre šťastné detstvo

Hľadáte bývanie, zohľadňujúce unikátne potreby detí? Ako by malo vyzerať pravé „kids friendly“ bývanie? A kde ho nájdete?

Angličtina nielen pre maturantov

Prílohy s vypracovanými maturitnými otázkami nájdete v SME 26. a 27. februára.