Prvá pôžička od FerratumBank zadarmo

Trápi vás pred sviatkami nedostatok financií? Nezúfajte a zverte sa do rúk Ferratum. Táto spoločnosť vie presne čo potrebujete a dodá vám to takmer ihneď. Tak neváhajte a zažiadajte si o pôžičku. Teraz máte jedinečnú šancu ušetriť! Ponúkame pre každého nového zákazníka malý úver, ktorý je zadarmo. Nebudete platiť úrok a tak vám zostane viac peňazí na potrebné nákupy.

Vraj nie je nič zadarmo
Toto je historická chvíľa, ktorá sa opakuje len výnimočne. U nikoho iného nedostanete výhodnejšou ponuku. Zariaďte si Vianoce konečne tak, ako sa patrí. Kúpite rodine všetko po čom túži a seba môžete obdarovať tiež. Pokiaľ si vezmete pôžičku do výšky 150 euro nebudete platiť úrok. Takže vrátite len toľko, koľko ste si požičali.

Nezáleží na tom, či so sebou ťaháte dlhy z minulosti, alebo práve nemáte prácu. Ferratum pomáha každému človeku bez rozdielu. Preto od vás nepožadujeme žiadne potvrdenia, či dokumenty, ktoré by vypovedali o vašom plate, či finančnej minulosti. Tak tiež nepotrebujeme vaše daňové priznanie. Či ste na materskej, v škole, v práci, máte pre výplatou, či dôchodkom... U nás nájdete útočisko. A to sa hodí najmä pred Vianocami.

Vybavenie je nesmierne jednoduché
Keďže nemustíte zháňať potvrdenia, tak nemusíte ani behať po úradoch. A čo viac, všetko vybavíte cez internet. Elektronická žiadosť je pre nás samozrejmosťou, ktorá maximálne šetrí čas a dáva vám viac pohodlia a slobody.

Stačí ak ak navštívite naš web a vyhľadáte online formulár. Vyplníte ho za pár minút a zadáte sumu do výšky 150 euro. Po odoslaní sa dozviete verdikt o schválení, či neschválení pôžičky. Peniaze vám následne budú odoslané a doma ich máte do pár dní. Na splatenie máte až 31 dní podľa nových flexi pravidiel. Môžete tak peniaze vrátiť kedykoľvek v rozpätí 7 až 31 dní.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.