Utorok, 19. január, 2021 | Meniny má MárioKrížovkyKrížovky

Sú Slováci pripravení na nehody?

Život je zhluk nepredvídateľných zápletiek a dramatických momentov.

Život je zhluk nepredvídateľných zápletiek a dramatických momentov. Jednoducho scenárov, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani zručný hollywoodsky scenárista. Ste však pripravení aj na tie, ktorých dej by sa vám nemusel páčiť?

Akokoľvek takticky pristupujeme k plánovaniu budúcnosti, vždy sa nájde niečo, čo nám môže zásadne zamiešať kockami. Myslia Slováci aj na túto možnosť? Takto znela 1 z otázok internetového prieskumu ČSOB, do ktorého sa zapojilo takmer 2000 respondentov.

csobgraf-r314_res.jpg            Pre dve tretiny z nás je životné poistenie dôležité. Avšak stále tu ostáva veľká skupina Slovákov, ktorá nepovažuje za potrebné zabezpečiť seba alebo svojich blízkych prostredníctvom životného poistenia. 18 % z nás o zriadení poistky aspoň uvažuje a viac ako polovica už životné poistenie uzatvorené má.

Prieskum nám ukázal, že životné náhody a nehody sa snažia eliminovať predovšetkým zadaní ľudia – v tejto skupine bol počet poistených najvyšší, a to až 70 %.  Medzi nezadanými bolo číslo výrazne nižšie, a to iba jedna tretina.

ČSOB má riešenie pre všetkých, ktorým budúcnosť nie je ľahostajná! Invest mix - životné poistenie spojené so sporením je určené pre klientov od 14 do 70 rokov. Ponúka možnosť vybrať si z viacerých stratégií zhodnocovania prostriedkov, a to už od 15,50 € za mesiac. Navyše, pomáha v ťažkých životných situáciách, keď budete potrebovať pomoc vy alebo vaša rodina.

Vy sami sa rozhodnite, ktoré poistné riziká sú pre vás dôležité. Vybrať si môžete z nasledovných pripoistení:

• smrť,
  • vážne choroby,
  • smrť následkom úrazu,
  • trvalé telesné poškodenie následkom úrazu,
  • oslobodenie od platenia poistného v prípade invalidity.

Zhodnotenie prostriedkov závisí od výberu investičných stratégií, ktoré si nakombinujete podľa vašich preferencií.

Náš TIP: Pri životnom poistení odporúčame klientom stanoviť si oprávnenú osobu, ktorá získava nárok na vyplatenie poisteného plnenia, a to bez dedičského konania. Takto sa blízki v ťažkých chvíľach dostanú k finančným prostriedkom rýchlejšie a bez zbytočných komplikácií, ktoré môžu nastať v dedičských konaniach. Informujte sa o výhodách sporenia spojeného s poistením Invest mix – radi vám poradíme v ktorejkoľvek pobočke ČSOB, telefonicky na 0850 111 777 alebo na www.csob.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

V centre Bratislavy ako na dedine. Ako sa býva v hlavnom meste?

Porovnali sme život v Bratislave na štyroch rôznych miestach.

Najobľúbenejšie auto Slovákov je opäť ŠKODA

Značka aj napriek pandémii trhala rekordy.

Predajom kraľovala FABIA, ŠKODA valcovala jednotlivé segmenty. Jednoznačné prvenstvo značky ŠKODA potvrdzujú aj celkové predaje jednotlivých modelov, ktoré suverénne vedie model FABIA – 4 607 ks.

PLANEO Elektro funguje aj počas lockdownu - má akčný výpredaj

V najrozšírenejšej sieti elektropredajní môžete stále POHODLNE NAKUPOVAŤ A TOVAR mať doma EŠTE DNES. Teraz dokonca ešte lacnejšie.