Sú Slováci pripravení na nehody?

Život je zhluk nepredvídateľných zápletiek a dramatických momentov.

Život je zhluk nepredvídateľných zápletiek a dramatických momentov. Jednoducho scenárov, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani zručný hollywoodsky scenárista. Ste však pripravení aj na tie, ktorých dej by sa vám nemusel páčiť?

Akokoľvek takticky pristupujeme k plánovaniu budúcnosti, vždy sa nájde niečo, čo nám môže zásadne zamiešať kockami. Myslia Slováci aj na túto možnosť? Takto znela 1 z otázok internetového prieskumu ČSOB, do ktorého sa zapojilo takmer 2000 respondentov.

csobgraf-r314_res.jpg            Pre dve tretiny z nás je životné poistenie dôležité. Avšak stále tu ostáva veľká skupina Slovákov, ktorá nepovažuje za potrebné zabezpečiť seba alebo svojich blízkych prostredníctvom životného poistenia. 18 % z nás o zriadení poistky aspoň uvažuje a viac ako polovica už životné poistenie uzatvorené má.

Prieskum nám ukázal, že životné náhody a nehody sa snažia eliminovať predovšetkým zadaní ľudia – v tejto skupine bol počet poistených najvyšší, a to až 70 %.  Medzi nezadanými bolo číslo výrazne nižšie, a to iba jedna tretina.

ČSOB má riešenie pre všetkých, ktorým budúcnosť nie je ľahostajná! Invest mix - životné poistenie spojené so sporením je určené pre klientov od 14 do 70 rokov. Ponúka možnosť vybrať si z viacerých stratégií zhodnocovania prostriedkov, a to už od 15,50 € za mesiac. Navyše, pomáha v ťažkých životných situáciách, keď budete potrebovať pomoc vy alebo vaša rodina.

Vy sami sa rozhodnite, ktoré poistné riziká sú pre vás dôležité. Vybrať si môžete z nasledovných pripoistení:

• smrť,
  • vážne choroby,
  • smrť následkom úrazu,
  • trvalé telesné poškodenie následkom úrazu,
  • oslobodenie od platenia poistného v prípade invalidity.

Zhodnotenie prostriedkov závisí od výberu investičných stratégií, ktoré si nakombinujete podľa vašich preferencií.

Náš TIP: Pri životnom poistení odporúčame klientom stanoviť si oprávnenú osobu, ktorá získava nárok na vyplatenie poisteného plnenia, a to bez dedičského konania. Takto sa blízki v ťažkých chvíľach dostanú k finančným prostriedkom rýchlejšie a bez zbytočných komplikácií, ktoré môžu nastať v dedičských konaniach. Informujte sa o výhodách sporenia spojeného s poistením Invest mix – radi vám poradíme v ktorejkoľvek pobočke ČSOB, telefonicky na 0850 111 777 alebo na www.csob.sk.

Dva rekordy na druhý pokus

Druhé narodeniny PSK Arény sa budú niesť v znamení pokusu o slovenský rekord.

Mestská polícia má viac slúžiť záujmom občanov

Úlohou mestskej polície nemá byť kontrolovať parkovné v prospech súkromnej firmy, ale dohliadať na bezpečnosť v meste.

Objednali ste sa už u zubára? Preventívne ...

Kedy ideme k stomatológovi? Keď už musíme. Bolesť je stále jediným dôvodom, kedy sa odhodláme sadnúť si do zubárskeho kresla.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.