Sú Slováci pripravení na nehody?

Život je zhluk nepredvídateľných zápletiek a dramatických momentov.

Život je zhluk nepredvídateľných zápletiek a dramatických momentov. Jednoducho scenárov, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani zručný hollywoodsky scenárista. Ste však pripravení aj na tie, ktorých dej by sa vám nemusel páčiť?

Akokoľvek takticky pristupujeme k plánovaniu budúcnosti, vždy sa nájde niečo, čo nám môže zásadne zamiešať kockami. Myslia Slováci aj na túto možnosť? Takto znela 1 z otázok internetového prieskumu ČSOB, do ktorého sa zapojilo takmer 2000 respondentov.

csobgraf-r314_res.jpg            Pre dve tretiny z nás je životné poistenie dôležité. Avšak stále tu ostáva veľká skupina Slovákov, ktorá nepovažuje za potrebné zabezpečiť seba alebo svojich blízkych prostredníctvom životného poistenia. 18 % z nás o zriadení poistky aspoň uvažuje a viac ako polovica už životné poistenie uzatvorené má.

Prieskum nám ukázal, že životné náhody a nehody sa snažia eliminovať predovšetkým zadaní ľudia – v tejto skupine bol počet poistených najvyšší, a to až 70 %.  Medzi nezadanými bolo číslo výrazne nižšie, a to iba jedna tretina.

ČSOB má riešenie pre všetkých, ktorým budúcnosť nie je ľahostajná! Invest mix - životné poistenie spojené so sporením je určené pre klientov od 14 do 70 rokov. Ponúka možnosť vybrať si z viacerých stratégií zhodnocovania prostriedkov, a to už od 15,50 € za mesiac. Navyše, pomáha v ťažkých životných situáciách, keď budete potrebovať pomoc vy alebo vaša rodina.

Vy sami sa rozhodnite, ktoré poistné riziká sú pre vás dôležité. Vybrať si môžete z nasledovných pripoistení:

• smrť,
  • vážne choroby,
  • smrť následkom úrazu,
  • trvalé telesné poškodenie následkom úrazu,
  • oslobodenie od platenia poistného v prípade invalidity.

Zhodnotenie prostriedkov závisí od výberu investičných stratégií, ktoré si nakombinujete podľa vašich preferencií.

Náš TIP: Pri životnom poistení odporúčame klientom stanoviť si oprávnenú osobu, ktorá získava nárok na vyplatenie poisteného plnenia, a to bez dedičského konania. Takto sa blízki v ťažkých chvíľach dostanú k finančným prostriedkom rýchlejšie a bez zbytočných komplikácií, ktoré môžu nastať v dedičských konaniach. Informujte sa o výhodách sporenia spojeného s poistením Invest mix – radi vám poradíme v ktorejkoľvek pobočke ČSOB, telefonicky na 0850 111 777 alebo na www.csob.sk.

Máte už program pre deti na túto sobotu?

Novootvorený farmársky Trch. – Chutný trh v Slnečnice Markete bude už túto sobotu 26. mája oslavovať so všetkými deťmi.

TOP trendy 2018 v alternatívnych prístupoch ku zdraviu

Počuli ste už napríklad o digitálnej detoxikácii alebo e-Terapii? Prečítajte si o nových alternatívnych prístupoch ku zdraviu.

Biznis úver: Lepší tím, stroje, či menej stresu s faktúrami

Pozrite sa, kedy sa oplatí na rozvoj firmy využiť peniaze od banky.

Síce malí, no výnimoční regionálni dodávatelia. Poznáte ich?

Týmto menším regionálnym dodávateľom sa podarilo zaujať nielen svoje okolie, ale aj Kaufland. Určite si ich obľúbite aj vy.