Piatok, 24. január, 2020 | Meniny má Timotej

Najvyšší čas konať. Neostáva veľa času

Na to, aby ste sa vyhli plateniu daňovej licencie, máte necelý mesiac.

Aby ste sa vyhli plateniu daňovej licencie je nutný jednoduchý krok. Vstup spoločnosti do likvidácie. Ten je však nutné uskutočníť do konca tohto roku.

Podľa § 52za ods. 8 zákona o dani z príjmov, ak sa spoločnosť zruší s likvidáciou v priebehu kalendárneho roka 2014, neplatí daňovú licenciu.

Samotná likvidácia spoločnosti je zložitý proces, ktorý môže trvať v závislosti od zložitosti konkrétneho prípadu od piatich mesiacov až po niekoľko rokov. Krok, ktorý je nutné urobiť do konca roku 2014 je samotné vstúpenie spoločnosti do likvidácie a zápis tejto skutočnosti do obchodného registra. Týmto krokom sa vyhnete plateniu daňovej licencie.

Pre viac informácii resp. konkrétne riešenie situácie vo Vašej spoločnosti si dohodnite stretnutie v jednej z našich kancelárii.

Spoločnosť PROFESSIO, s.r.o. poskytuje širokú škálu služieb ako:

Neváhajte navštíviť našu webstránku www.professio.sk

Zimná dovolenka: Doprajte si slnko a pohodu v Egypte

Nielen v lete, ale po celý rok. Egypt je aj v zime skvelou voľbou na dovolenku.

Košičan Erik Ňarjaš vyzve do tanca parlament!

Úspešný finančník a tanečný majster Let´s Dance show, Košičan Erik Ňarjaš vstupuje do politiky za stranu OĽANO Igora Matoviča.

Úrazy v zimnom období sú častou príčinou práceneschopnosti

Úrazy v zimnom období sú častou príčinou práceneschopnosti a znepríjemňujú život.