Najvyšší čas konať. Neostáva veľa času

Na to, aby ste sa vyhli plateniu daňovej licencie, máte necelý mesiac.

Aby ste sa vyhli plateniu daňovej licencie je nutný jednoduchý krok. Vstup spoločnosti do likvidácie. Ten je však nutné uskutočníť do konca tohto roku.

Podľa § 52za ods. 8 zákona o dani z príjmov, ak sa spoločnosť zruší s likvidáciou v priebehu kalendárneho roka 2014, neplatí daňovú licenciu.

Samotná likvidácia spoločnosti je zložitý proces, ktorý môže trvať v závislosti od zložitosti konkrétneho prípadu od piatich mesiacov až po niekoľko rokov. Krok, ktorý je nutné urobiť do konca roku 2014 je samotné vstúpenie spoločnosti do likvidácie a zápis tejto skutočnosti do obchodného registra. Týmto krokom sa vyhnete plateniu daňovej licencie.

Pre viac informácii resp. konkrétne riešenie situácie vo Vašej spoločnosti si dohodnite stretnutie v jednej z našich kancelárii.

Spoločnosť PROFESSIO, s.r.o. poskytuje širokú škálu služieb ako:

Neváhajte navštíviť našu webstránku www.professio.sk

Jazdili sme na novom Volkswagene T-Cross!

Nové štýlové malé SUV od Volkswagenu nás prekvapilo variabilitou a tým, ako je schopné predčiť všetky očakávania.

Alori: upratujte efektívne a bez námahy

Produkty Alori sľubujú čistý a bezpečný domov pre vás, vašich blízkych aj pre vašich domácich miláčikov.

Gansberg Koliba - Housing as a symbol of success

The apartments are designed to meet even the most demanding requirements.

Slovensko čaká najdôležitejšie politické rozhodnutie roka

A na faktoch vtedy záleží.