Absolventi Stavebnej fakulty STU v Bratislave!

Plesové stretnutia absolventov Stavebnej fakulty STU v Bratislave po 25 rokoch, učiteľov, zamestnancov, podnikateľov a priateľov - sa už tradične konajú začiatkom februára.

plesové stretnutia absolventov stavebnej fakulty stu v bratislave po 25 rokoch

Vážení absolventi, zamestnanci, priatelia,

plesové stretnutia absolventov Stavebnej fakulty STU v Bratislave po 25 rokoch, učiteľov, zamestnancov, podnikateľov a priateľov - sa už tradične konajú začiatkom februára. Sú úspešným pokračovaním  začatej tradície, ktorá nám všetkým opäť po roku pripomína, že obdobie plesových fašiangov tu bude čo nevidieť.

Predpokladáme, že aj Vy máte záujem o kontakt s fakultou, s kolegami a priateľmi a využijete k tomu aj túto slávnostnú príležitosť plnú tanečnej zábavy, pohodovej hudby a programu s dobrým jedlom a pitím.

Keďže plesy stavbárov sú vhodnou a príjemnou príležitosťou aj pre stretnutie našich absolventov po 25 rokoch, dovoľujeme si Vás požiadať - osloviť touto pozvánkou tých spolužiakov, ktorí absolvovali Stavebnú fakultu v roku 1990.

Veríme, že objavenými a vypátranými adresami spoločne vyskladáme mozaiku "stavbárskej rodiny ročník 1990", ktorá si Ples 2015 – plný krásy, výbornej hudby, tanca a dobrej nálady - prijemne užije.

Kde? Hotel Bratislava, Seberíniho 9, Bratislava

Kedy? 6. februára 2015

Ples stavbárov ma otvorené dvere i tanečný parket pre všetkých!

Na spoločné stretnutie sa teší Mgr. Valéria Kocianová

valeria.kocianova@stuba.sk

Referát pre vzťahy s verejnosťou,

Dekanát Stavebnej fakulty STU v Bratislave,

Radlinského 11, 813 68 Bratislava

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.