Uplynulú sobotu patril Polus chlapcom, malým i veľkým.

BRATISLAVA - V sobotu 17. januára sa priestory Polus City Center zmenili na scénu z dobrodružného filmu. Obľúbené bratislavské nákupné centrum poskytlo priestory jedinečnému zážitkovému podujatiu. Svo

BRATISLAVA - V sobotu 17. januára sa priestory Polus City Center zmenili na scénu z dobrodružného filmu. Obľúbené bratislavské nákupné centrum poskytlo priestory jedinečnému zážitkovému podujatiu. Svoju náročnú prácu a široké pole pôsobnosti priblížili verejnosti Ozbrojené sily Slovenskej republiky.ukazky-male-tanky-r179_res.jpg

Na svoje si vďaka množstvu sprievodných aktivít prišli všetky vekové kategórie. Deti boli nadšené z exhibičného vystúpenia džudistov Vojenského športového centra Dukla Banská Bystrica, do ktorého sa mohli priamo zapojiť. Okrem toho si mohli vyskúšať skutočné salutovanie, pochodovanie, ovládanie pyrotechnických robotov, či súťaženie s tankami na diaľkové ovládanie.vybusniny-r262_res.jpg

O silný umelecký zážitok sa postarala Vojenská hudba OS SR pod vedením kpt. Borisa Hokinu, rovnaké hudobné teleso, ktorému sa pred niekoľkými mesiacmi podarilo dojať k slzám svetoznámeho speváka Jamesa Blunta pred jeho bratislavským koncertom.hudba-v-poluse-r866_res.jpg

Bezpochyby najsilnejším vizuálnym lákadlom bolo otvorenie výstavy 50 unikátnych fotografií pod názvom Odtiene Afganistanu. Mrazivé i emóciami nabité zábery sú zachytené objektívom nadporučíka Petra Poldruháka, priameho účastníka misie ISAF, v ktorej pôsobili príslušníci Ozbrojených síl Slovenskej republiky.general-r848_res.jpg

„Rok 2015 je rokom 70. výročia ukončenia 2. svetovej vojny, a preto sa bude rezort obrany snažiť verejnosti zaujímavou formou priblížiť prácu našich vojakov tak doma, ako aj v zahraničí,“ uviedol Martin Horňák z Komunikačného odboru Ministerstva Obrany SR a dodal, že pri tejto príležitosti sa pripravujú aktivity aj v ďalších slovenských mestách.

Výstava fotografií v Poluse potrvá až do konca januára 2015.strelba-r212_res.jpgauto-r817_res.jpg

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.