Ocenenie z medzinárodnej súťaže BEFFA 14 aj pre bakalára SvF STU

Tento rok sa konal 2. ročník medzinárodnej súťaže BEFFA 14. Súťaž odborne garantovalo Vysoké technické učení v Brně v spolupráci s univerzitami ČVUT, STU Bratislava, TU Liberec a TU Zvolen.

ocenenie z medzinárodnej súťaže beffa 14 aj pre bakalára svf stu

Tento rok sa konal 2. ročník medzinárodnej súťaže BEFFA 14 (česko-slovenská súťaž architektonicky, konštrukčne a energeticky výnimočných stavieb). Súťaž odborne garantovalo Vysoké technické učení v Brně v spolupráci s univerzitami ČVUT, STU Bratislava, TU Liberec a TU Zvolen.

ocenenie z medzinárodnej súťaže beffa 14 aj pre bakalára svf stu

Súťažilo sa celkovo v 7 kategóriách, pričom jednou z kategórií boli aj študentské projekty, kde sa zišla veľmi silná konkurencia. Porotu tvorili odborníci z oblasti architektúry, stavebníctva a ostatných relevantných profesií z Českej a Slovenskej republiky. Jej tohtoročným predsedom bol doc. Ing. JiříHirš, CSc.

ocenenie z medzinárodnej súťaže beffa 14 aj pre bakalára svf stu

27. novembra 2014 sa konalo slávnostné odovzdávanie cien Beffa 14 na Fakulte architektúry v Prahe. Víťazom kategórie študentských projektov sa stal projekt "Dom smútku" od autora Bc. Romana Ruhiga, ktorý spracoval bakalársku prácu naKatedre architektúry SvF STU v Bratislave, pod vedením Ing. Zuzany Dohňanskej.

ocenenie z medzinárodnej súťaže beffa 14 aj pre bakalára svf stu

Ako povedal tohtoročný predseda poroty doc. Ing. Jiří Hirš: „ Jsem velmi rád, že můžeme hodnotit také špičkové studentské práce. V případě vítěze je navíc dobře vidět, proč je to důležité. Projekt by se nejspíš mohl realizovat, tedy nezůstane jen na papíře.“

Viac na: http://www.beffa.eu/finale-2014/

Nemusím sa na nikoho spoliehať

Kúpou výrobkov privátnych značiek K-Classic, K-Purland, K-Bio a K-take it veggie podporíte nákup vozidiel na pomoc ľuďom v núdzi.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.