Ocenenie z medzinárodnej súťaže BEFFA 14 aj pre bakalára SvF STU

Tento rok sa konal 2. ročník medzinárodnej súťaže BEFFA 14. Súťaž odborne garantovalo Vysoké technické učení v Brně v spolupráci s univerzitami ČVUT, STU Bratislava, TU Liberec a TU Zvolen.

ocenenie z medzinárodnej súťaže beffa 14 aj pre bakalára svf stu

Tento rok sa konal 2. ročník medzinárodnej súťaže BEFFA 14 (česko-slovenská súťaž architektonicky, konštrukčne a energeticky výnimočných stavieb). Súťaž odborne garantovalo Vysoké technické učení v Brně v spolupráci s univerzitami ČVUT, STU Bratislava, TU Liberec a TU Zvolen.

ocenenie z medzinárodnej súťaže beffa 14 aj pre bakalára svf stu

Súťažilo sa celkovo v 7 kategóriách, pričom jednou z kategórií boli aj študentské projekty, kde sa zišla veľmi silná konkurencia. Porotu tvorili odborníci z oblasti architektúry, stavebníctva a ostatných relevantných profesií z Českej a Slovenskej republiky. Jej tohtoročným predsedom bol doc. Ing. JiříHirš, CSc.

ocenenie z medzinárodnej súťaže beffa 14 aj pre bakalára svf stu

27. novembra 2014 sa konalo slávnostné odovzdávanie cien Beffa 14 na Fakulte architektúry v Prahe. Víťazom kategórie študentských projektov sa stal projekt "Dom smútku" od autora Bc. Romana Ruhiga, ktorý spracoval bakalársku prácu naKatedre architektúry SvF STU v Bratislave, pod vedením Ing. Zuzany Dohňanskej.

ocenenie z medzinárodnej súťaže beffa 14 aj pre bakalára svf stu

Ako povedal tohtoročný predseda poroty doc. Ing. Jiří Hirš: „ Jsem velmi rád, že můžeme hodnotit také špičkové studentské práce. V případě vítěze je navíc dobře vidět, proč je to důležité. Projekt by se nejspíš mohl realizovat, tedy nezůstane jen na papíře.“

Viac na: http://www.beffa.eu/finale-2014/

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.

Slováci sa pripravujú o stovky až tisícky eur

Ako tomu predísť?

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.