Pondelok, 27. jún, 2022 | Meniny má Ladislav, Ladislava

Historicky najvýhodnejší úver

Do Vianoc sa už tradične snažíme stihnúť všetko to, na čo sme si nenašli čas v priebehu celého roka. No najmä chceme stráviť najkrajšie sviatky roka v pohodlí domova a podľa svojich predstáv.

Do Vianoc sa už tradične snažíme stihnúť všetko to, na čo sme si nenašli čas v priebehu celého roka. No najmä chceme stráviť najkrajšie sviatky roka v pohodlí domova a podľa svojich predstáv.

Pokiaľ je aj vaším snom, napríklad pripravovať štedrovečernú večeru na nových spotrebičoch alebo rozbaľovať darčeky v novej obývačke, siahnite po niektorom z výhodných úverov z Prvej stavebnej sporiteľne.

Vianoce v novom

Všetkým, ktorí plánujú dozariadiť byt, či zvýšiť komfort svojho bývania, ponúkame spotrebiteľský úver na vybavenie domácnosti, ktorý poskytujeme od 1500 do 7000 eur. S nízkou úrokovou sadzbou, ktorú garantujeme počas celej doby splatnosti, a s dobou splácania až 7 rokov, patrí k najvýhodnejším  na našom  trhu. Potrebný nie je dokonca ani ručiteľ, či nutnosť dokladovania bločkov a faktúr o účele použitia peňazí. Je to jednoducho rýchle, efektívne a najmä výhodné riešenie. Pokiaľ vás táto ponuka zaujala, zbytočne neotáľajte. O tieto úvery je totiž v predvianočnom období veľký záujem.

Historicky najnižší úrok

Pre tých, ktorí plánujú väčšie úpravy alebo dokonca nové bývanie, máme v ponuke naše medziúvery so zvýhodnenými podmienkami. Tým, ktorým bude stačiť suma do 40 000 eur, odporúčame      medziúver, ktorý oproti predchádzajúcemu obdobiu ponúkame so zníženým úrokom o 1 %. Navyše, tento typ úveru poskytujeme našim sporiacim klientom bez založenia nehnuteľnosti a manželom aj bez ručiteľa.

Tí, ktorí chystajú zásadnejšiu rekonštrukciu alebo kúpu nového bývania, budú pravdepodobne potrebovať vyššiu sumu ako 40 000 eur. V tom prípade si vyberte úver zabezpečený nehnuteľnosťou, ktorý poskytujeme jednotlivcom až do výšky 170 000 eur a manželom alebo partnerom až do 340 000 eur. Pozitívnou informáciou je, že vám požičiame za ešte výhodnejších podmienok. Pri tomto type úveru sme znížili úrokovú sadzbu až o 1,2 %, takže úrok sa začína už od 3,69 % ročne, čo je historické minimum u nás.

Nezabudnite na štátnu prémiu

S blížiacim koncom roka sú spojené aj povinnosti, na ktoré nemožno zabudnúť. Jednou z nich je štátna prémia. Nárok na ňu má každý sporiteľ a ak do konca roka vložíte na svoj účet stavebného sporenia aspoň 781 €, môžete získať štátnu prémiu v maximálnej výške až 66,39 €. Obávať sa však nemusia ani tí, ktorí vložia na svoj účet stavebného sporenia nižšiu sumu.  V takomto prípade získate jej alikvótnu časť.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Už tak dynamický trh s prenájmami sa vplyvom príchodu utečencov z Ukrajiny stal ešte aktívnejším.

8 h

O víťazovi sa rozhodne koncom leta.

10 h

Masážne kreslo je vhodné pre celú rodinu a umožní vám užívať si dokonalé uvoľnenie a relax kedykoľvek potrebujete.

INZERCIA 22 h
SkryťZatvoriť reklamu