Historicky najvýhodnejší úver

Do Vianoc sa už tradične snažíme stihnúť všetko to, na čo sme si nenašli čas v priebehu celého roka. No najmä chceme stráviť najkrajšie sviatky roka v pohodlí domova a podľa svojich predstáv.

Do Vianoc sa už tradične snažíme stihnúť všetko to, na čo sme si nenašli čas v priebehu celého roka. No najmä chceme stráviť najkrajšie sviatky roka v pohodlí domova a podľa svojich predstáv.

Pokiaľ je aj vaším snom, napríklad pripravovať štedrovečernú večeru na nových spotrebičoch alebo rozbaľovať darčeky v novej obývačke, siahnite po niektorom z výhodných úverov z Prvej stavebnej sporiteľne.

Vianoce v novom

Všetkým, ktorí plánujú dozariadiť byt, či zvýšiť komfort svojho bývania, ponúkame spotrebiteľský úver na vybavenie domácnosti, ktorý poskytujeme od 1500 do 7000 eur. S nízkou úrokovou sadzbou, ktorú garantujeme počas celej doby splatnosti, a s dobou splácania až 7 rokov, patrí k najvýhodnejším  na našom  trhu. Potrebný nie je dokonca ani ručiteľ, či nutnosť dokladovania bločkov a faktúr o účele použitia peňazí. Je to jednoducho rýchle, efektívne a najmä výhodné riešenie. Pokiaľ vás táto ponuka zaujala, zbytočne neotáľajte. O tieto úvery je totiž v predvianočnom období veľký záujem.

Historicky najnižší úrok

Pre tých, ktorí plánujú väčšie úpravy alebo dokonca nové bývanie, máme v ponuke naše medziúvery so zvýhodnenými podmienkami. Tým, ktorým bude stačiť suma do 40 000 eur, odporúčame      medziúver, ktorý oproti predchádzajúcemu obdobiu ponúkame so zníženým úrokom o 1 %. Navyše, tento typ úveru poskytujeme našim sporiacim klientom bez založenia nehnuteľnosti a manželom aj bez ručiteľa.

Tí, ktorí chystajú zásadnejšiu rekonštrukciu alebo kúpu nového bývania, budú pravdepodobne potrebovať vyššiu sumu ako 40 000 eur. V tom prípade si vyberte úver zabezpečený nehnuteľnosťou, ktorý poskytujeme jednotlivcom až do výšky 170 000 eur a manželom alebo partnerom až do 340 000 eur. Pozitívnou informáciou je, že vám požičiame za ešte výhodnejších podmienok. Pri tomto type úveru sme znížili úrokovú sadzbu až o 1,2 %, takže úrok sa začína už od 3,69 % ročne, čo je historické minimum u nás.

Nezabudnite na štátnu prémiu

S blížiacim koncom roka sú spojené aj povinnosti, na ktoré nemožno zabudnúť. Jednou z nich je štátna prémia. Nárok na ňu má každý sporiteľ a ak do konca roka vložíte na svoj účet stavebného sporenia aspoň 781 €, môžete získať štátnu prémiu v maximálnej výške až 66,39 €. Obávať sa však nemusia ani tí, ktorí vložia na svoj účet stavebného sporenia nižšiu sumu.  V takomto prípade získate jej alikvótnu časť.

Vynovená OMV v Košiciach ponúka príjemnú atmosféru i nové služby

Čerpačka na Moldavskej uspokojí aj náročných motoristov.

Nižšie náklady vo firme? Tri tipy, kde sa dá ušetriť

Pre každé ušetrené euro vo firme určite nájdete využitie, či už na bežný chod, alebo rast.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.