Jediný žreb Hry o Niké zabezpečil mladej rodine 50 000 eur!

V druhej Veľkej TV HRE O NIKÉ bol štedrý Mikuláš. Pánovi Vladimírovi stačil jediný žreb, aby sa šťastie usmialo práve naňho. Loptička na Miliónovom kolese sa totiž zastavila na sume 50 000 eur!

Len 29-ročnýŽilinčan bol po nečakanej výhre veľmi šťastný. Jeho mladej rodinke pribudol pred štyrmi mesiacmi prvý prírastok a suma 50 000 eur má už teraz presný účel. „Peniaze z výhry investujeme do kúpy rodinného domu, to je pre nás to najdôležitejšie,“ okamžite vyhŕklo z Vladimíra po otázke, aký sen by si rád prostredníctvom utešenej výhry splnil.

Príbeh splneného sna mladého živnostníka je pritom prostý. „Bol som si v pobočke Niké len tak pre radosť natipovať pár zápasov a pracovníčka mi pri vydávaní tiketu ponúkla žreb  HRY O NIKÉ. Jeden som si teda kúpil, našiel tri TV symboly a poslal,“ neveriacky opisoval výherca cestu k päťdesiatim tisícom.

50 000 eur na nové bývanie!
Heslo Hra o Niké Vám zmení život! sa tak v prípade Vladimíra zo Žiliny do bodky naplnilo. Už o pár mesiacov bude so svojou mladou rodinkou bývať v novom dome. Vaše tajné sny si môžete splniť tiež. Nielen každú druhú sobotu vo Veľkej TV HRE, ale aj ktorýkoľvek pracovný deň! Kúpou a dennodenným registrovaním žrebov  HRY O NIKÉ hráte od pondelka do piatku o  postup do štúdia alebo tisícky eur. Zaslaný žreb zasa putuje do bubna, ktorý môže výhercovi na Miliónovom kolese priniesť výhru až 1 000 000 eur!

A že šťastiu stačí dopomôcť zakúpením čo len jediného žrebu, dokázal výherca mikulášskej Veľkej TV HRY...

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.