Jediný žreb Hry o Niké zabezpečil mladej rodine 50 000 eur!

V druhej Veľkej TV HRE O NIKÉ bol štedrý Mikuláš. Pánovi Vladimírovi stačil jediný žreb, aby sa šťastie usmialo práve naňho. Loptička na Miliónovom kolese sa totiž zastavila na sume 50 000 eur!

Len 29-ročnýŽilinčan bol po nečakanej výhre veľmi šťastný. Jeho mladej rodinke pribudol pred štyrmi mesiacmi prvý prírastok a suma 50 000 eur má už teraz presný účel. „Peniaze z výhry investujeme do kúpy rodinného domu, to je pre nás to najdôležitejšie,“ okamžite vyhŕklo z Vladimíra po otázke, aký sen by si rád prostredníctvom utešenej výhry splnil.

Príbeh splneného sna mladého živnostníka je pritom prostý. „Bol som si v pobočke Niké len tak pre radosť natipovať pár zápasov a pracovníčka mi pri vydávaní tiketu ponúkla žreb  HRY O NIKÉ. Jeden som si teda kúpil, našiel tri TV symboly a poslal,“ neveriacky opisoval výherca cestu k päťdesiatim tisícom.

50 000 eur na nové bývanie!
Heslo Hra o Niké Vám zmení život! sa tak v prípade Vladimíra zo Žiliny do bodky naplnilo. Už o pár mesiacov bude so svojou mladou rodinkou bývať v novom dome. Vaše tajné sny si môžete splniť tiež. Nielen každú druhú sobotu vo Veľkej TV HRE, ale aj ktorýkoľvek pracovný deň! Kúpou a dennodenným registrovaním žrebov  HRY O NIKÉ hráte od pondelka do piatku o  postup do štúdia alebo tisícky eur. Zaslaný žreb zasa putuje do bubna, ktorý môže výhercovi na Miliónovom kolese priniesť výhru až 1 000 000 eur!

A že šťastiu stačí dopomôcť zakúpením čo len jediného žrebu, dokázal výherca mikulášskej Veľkej TV HRY...

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.