Posledné miesta na výnimočného Silvestra s Netopierom

Staňte sa aj vy súčasťou silvestrovskej tradície SND a prijmite pozvanie na výnimočnú operetu Netopier.

Noc plná zábavy, šampanského a nezabudnuteľných zážitkov sa aj pre vás môže tento rok začať v naozaj luxusnom štýle. Najslávnejšia Straussova opereta Netopier je pre tisícky obyvateľov a návštevníkov Bratislavy už roky tradičnou predohrou silvestrovskej noci v luxusnom a komfortnom prostredí novej budovy Slovenského národného divadla.

Opera Slovenského národného divadla vás pozýva na jedinečné silvestrovské uvedenie operety Netopier v hlavných úlohách so skvelým tenorom Miroslavom Dvorským a so sopranistkou Adrianou Kohútkovou. Táto tradičná novoročná opereta zahŕňa podstatu Viedne 19. storočia – prúdy šampanského, hravé pasáže, sviežu komiku, vzrušujúcu romantiku a, samozrejme, nezabudnuteľný valčík. Netopier je okrem spomínaných kvalít definovaný aj precíznym hudobným portrétovaním a Strauss ho stihol skomponovať za neskutočných 42 dní a nocí.

V tejto operete však nie je nič také, ako sa na prvý pohľad zdá. Gabriel von Eisenstein je pre nepozornosť svojho právnika nútený odísť do väzenia. Keď sa túto správu dozvie Alfred, bývalý milenec Einsteinovej ženy Rosalindy, rozhodne sa jeho neprítomnosť využiť a opustenú pani domu tajne navštíviť. Od tohto momentu sa pre všetkých zúčastnených začína čarovná noc plná prestrojení, prekvapení a výnimočnej hudby.

Staňte sa aj vy súčasťou silvestrovskej tradície SND a prijmite pozvanie na výnimočnú operetu Netopier v réžii hosťujúceho Mira Grisu, pod dirigentskou taktovkou Dušana Štefáneka a s hviezdnym obsadením v podobe Miroslava Dvorského, Adriany Kohútkovej, Daniela Čapkoviča, Tomáša Juhása a mnohých ďalších.

Posledné vstupenky na silvestrovského Netopiera si môžete rezervovať prostredníctvom čísla +421 2 204 72 289, či na e-mailovej adrese: rezervacie@snd.sk, priamo kúpiť v pokladniciach SND alebo online na www.snd.sk.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.