Pondelok, 25. január, 2021 | Meniny má GejzaKrížovkyKrížovky

Objavili sme vianočný darček, ktorý poteší úplne každého

Do Štedrého dňa ostáva necelý týždeň! Ak ešte stále neviete, aký darček venovať svojim blízkym, máme pre vás riešenie.

Listy Ježiškovi už nepíšu a sami najlepšie vedia, čo ich poteší alebo čo potrebujú. Darčeková karta v hodnote 50 alebo 100 eur je preto dokonalým riešením pre vašich blízkych. Výnimočnosť tejto karty podčiarkuje aj trblietavý povrch a exkluzívne balenie podľa vlastného výberu, ktoré zaujme aj tých najnáročnejších.

Darčekové karty nájdete vo všetkých pobočkách Tatra banky a obdarovaní môžu nimi platiť všade tam, kde akceptujú karty VISA Electron.

Darčeková karta je:

• medzinárodná karta Visa Electron
  • v hodnote 50 alebo 100 eur
  • určená na platenie za tovar a služby na všetkých miestach, kde akceptujú karty VISA Electron
  • určená klientom aj neklientom Tatra banky
  • bez PIN kódu (platby sú realizované na podpis)

Získajte Darčekovú kartu v hodnote 50 alebo 100 eur

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Služby spoločnosti Arval Slovakia, ktorá je lídrom trhu operatívneho lízingu u nás, preto musia byť bezchybné.

9 h

Riaditeľ školy Vladimír Vajcík: Za úspechmi našej školy je viac faktorov, najdôležitejší sú však učitelia.

11 h

Na jeho budúcnosť sme sa opýtali Mareka Mičienku, obsahového manažéra Seduo.sk