Pondelok, 25. október, 2021 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Objavili sme vianočný darček, ktorý poteší úplne každého

Do Štedrého dňa ostáva necelý týždeň! Ak ešte stále neviete, aký darček venovať svojim blízkym, máme pre vás riešenie.

Listy Ježiškovi už nepíšu a sami najlepšie vedia, čo ich poteší alebo čo potrebujú. Darčeková karta v hodnote 50 alebo 100 eur je preto dokonalým riešením pre vašich blízkych. Výnimočnosť tejto karty podčiarkuje aj trblietavý povrch a exkluzívne balenie podľa vlastného výberu, ktoré zaujme aj tých najnáročnejších.

Darčekové karty nájdete vo všetkých pobočkách Tatra banky a obdarovaní môžu nimi platiť všade tam, kde akceptujú karty VISA Electron.

Darčeková karta je:

• medzinárodná karta Visa Electron
  • v hodnote 50 alebo 100 eur
  • určená na platenie za tovar a služby na všetkých miestach, kde akceptujú karty VISA Electron
  • určená klientom aj neklientom Tatra banky
  • bez PIN kódu (platby sú realizované na podpis)

Získajte Darčekovú kartu v hodnote 50 alebo 100 eur

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Povedie aj cez tunel, skráti cestu o takmer dvadsať minút.

53m

Chceli by sme mať slušné úspory, ale chýba nám väčší záujem o riešenia pre zhodnotenie vlastných peňazí.

4 h

Sladké plody brusnice si okrem lahodného koláča spájame i s liečbou ochorení vylučovacej sústavy. Právom.

8 h
Skryť Zatvoriť reklamu