Nepríjemná viróza: Komplikácia pre celú rodinu

Vírusy najčastejšie útočia na deti. Je to prirodzené, keďže ešte nemajú vyvinutú imunitu. Ak máte doma škôlkara či školáka, isto viete, o čom je reč. Z kolobehu večných chorôb sa častokrát nie a nie vymotať.  Často sa tiež stáva, že vírusy sa prenesú aj na ostatných členov rodiny a rodičia nie sú výnimkou.   Kýchanie, upchatý nos, nádcha, bolesti hlavy, škriabanie v hrdle, kašeľ, zvýšená teplota - obyčajné prechladnutie dokáže niekedy skomplikovať život celej rodine. Ak ochorejú deti, jeden z rodičov, zvyčajne matka, sa musí o ne postarať a nemôže pracovať. Ak ochorie ešte aj otec, už je to veľká komplikácia. Prechladnutie si rozhodne vyžaduje preliečenie, no kto si dnes môže dovoliť nejsť do práce?   Chráňte pred vírusmi celú rodinu  Našťastie existuje riešenie a časté prechladnutia už nemusia byť pre mladú pracujúcu rodinu strašiakom. Ako ale ochránime seba aj rodinu pred chorobami? Najlepšie urobíme, ak pri ochorení člena rodiny začneme čo najskôr s efektívnou liečbou. Ideálnym Vhodným  riešením je nosový sprej Mucoviral. Je jedinečný práve preto, že účinkuje priamo v mieste, ktoré je hlavnou vstupnou bránou pre vírusy – v nose. . Aj vy ste si doteraz mysleli, žze vírusy sa do tela dostávajú hlavne ústami? Omyl.  Mucoviral dokáže zlikvidovať až 92 percent vírusov tak, že obalí bunky nosovej sliznice a zabráni, aby vírusy prenikali do tela, rozmnožovali sa a šírili ďalej do organizmu. A príznaky prechladnutia, ktoré vírusy spôsobujú,  sa tak prejavia miernejšie. Použitím Mucoviralu môžeme teda uľaviť od príznakov prechladnutia, ak už nejaké pociťujete, ale aj ochrániť ostatných členov rodiny.   Liečba z mora  mucoviral Mucoviral je prírodný produkt, je teda vhodný nielen pre dospelých, ale aj pre tehotné a dojčiace ženy a tiež pre deti od jedného roka. Hlavnou zložkou Mucoviralu je výťažok z červenej morskej riasy, ktorá sa aj stará o nosovú sliznicu tým, že ju zvlhčuje. To je veľmi dôležité práve v období, kedy kúrime. Suchá a poškodená sliznica je totiž nielen bolestivá, ale pôsobí doslova ako magnet pre vírusy.  Dospelý človek môže na prechladnutie ochorieť až štyrikrát do roka, no deti dokonca aj desaťkrát, čo môže byť najmä pre pracujúcich rodičov veľký problém.  Ak sú naše deti náchylné na prechladnutie, je veľmi dôležité, aby bola liečba čo najefektívnejšia. A pri takej liečbe je dôležité nie iba potláčať symptómy, ale zamerať sa na riešenie príčiny.  Účinnosť Mucoviralu je potvrdená aj klinickými štúdiami. Je teda nielen efektívny, ale vďaka prírodnému zloženiu aj šetrný k vášmu telu a vhodný pre celú rodinu.  Viac informácií nájdete TU

Mucoviral® sprej proti prechladnutiu je zdravotnícka pomôcka.

Zdroj: www.zdravie.sk

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.