Nový cestovný zdroj energie pre telefóny a tablety

TP-LINK uvádza na trh vysokokapacitný cestovný zdroj energie TL-PB10400 pre inteligentné telefóny a tablety

Spoločnosť TP-LINK, celosvetový dodávateľ sieťových produktov pre domácnosti a malé firmy, uvádza na slovenský trh vysokokapacitný prenosný zdroj energie s označením TL-PB10400. Novinka je určená nie len na dobíjanie inteligentných telefónov a tabletov, ale aj prenosných Wi-Fi hotspotov, MP3 prehrávačov, GPS navigácií a ďalších zariadení. Svoje využitie nájde všade tam, kde nie je k dispozícii prípojka do elektrickej siete.

Zariadenia spadajúce do kategórie „powerbank“ ponúkajú kapacitu 10400 mAh, ktorá postačuje na tri až päť dobití inteligentného telefónu. Bez závislosti na elektrickej sieti sa tak váš smartfón vďaka powerbanke TP-LINK TL-PB10400 obíde až po dobu jedného týždňa. V domácnosti a hlavne na cestách iste príde vhod tiež vstavané svietidlo.

tl-pb104005-r132_res.jpg

Rýchle, efektívne a bezpečné nabíjanie dvoch zariadení zároveň

Cestovný zdroj TL-PB10400 ponúka dva USB porty (5 V/2 A a 5 V/1 A), ktoré umožňujú nabíjanie dvoch zariadení zároveň, napríklad tabletu a telefónu. Aby nedošlo k poškodeniu samotného zdroja alebo pripojeného zriadenia, je produkt
TL-PB10400 vybavený tiež ochranou proti skratu, prepätiu, preťaženiu, prebitiu, podpätiu a prehriatiu.

Kľúčové vlastnosti

• Vysoká kapacita 10400 mAh.
  • Dva USB porty pre rýchle dobíjanie dvoch zariadení zároveň.
  • Výstup 5 V kompatibilný s inteligentnými telefónmi, tabletmi a mnohými ďalšími typmi zariadení.
  • Viacnásobná ochrana zdroja i pripojených zariadení.
  • Životnosť viac než 500 dobíjacích cyklov.
  • Praktické svietidlo.
  • Indikácia stavu batérie a priebehu nabíjania prostredníctvom štyroch LED diód.

tl-pb104003-r144_res.jpg

Zariadenie TP-LINK TL-PB10400 je momentálne k dispozícii v predajnej sieti partnerov spoločnosti TP-LINK, a to za odporúčanú koncovú cenu 29,05 € vrátane DPH.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.

Park pod Kolibou prepája mesto s prírodou

Projekt Park pod Kolibou v prémiovej štvrti Bratislavy mení pojem rodinné bývanie.