Štvrtok, 25. apríl , 2019

Nový cestovný zdroj energie pre telefóny a tablety

TP-LINK uvádza na trh vysokokapacitný cestovný zdroj energie TL-PB10400 pre inteligentné telefóny a tablety

Spoločnosť TP-LINK, celosvetový dodávateľ sieťových produktov pre domácnosti a malé firmy, uvádza na slovenský trh vysokokapacitný prenosný zdroj energie s označením TL-PB10400. Novinka je určená nie len na dobíjanie inteligentných telefónov a tabletov, ale aj prenosných Wi-Fi hotspotov, MP3 prehrávačov, GPS navigácií a ďalších zariadení. Svoje využitie nájde všade tam, kde nie je k dispozícii prípojka do elektrickej siete.

Zariadenia spadajúce do kategórie „powerbank“ ponúkajú kapacitu 10400 mAh, ktorá postačuje na tri až päť dobití inteligentného telefónu. Bez závislosti na elektrickej sieti sa tak váš smartfón vďaka powerbanke TP-LINK TL-PB10400 obíde až po dobu jedného týždňa. V domácnosti a hlavne na cestách iste príde vhod tiež vstavané svietidlo.

tl-pb104005-r132_res.jpg

Rýchle, efektívne a bezpečné nabíjanie dvoch zariadení zároveň

Cestovný zdroj TL-PB10400 ponúka dva USB porty (5 V/2 A a 5 V/1 A), ktoré umožňujú nabíjanie dvoch zariadení zároveň, napríklad tabletu a telefónu. Aby nedošlo k poškodeniu samotného zdroja alebo pripojeného zriadenia, je produkt
TL-PB10400 vybavený tiež ochranou proti skratu, prepätiu, preťaženiu, prebitiu, podpätiu a prehriatiu.

Kľúčové vlastnosti

• Vysoká kapacita 10400 mAh.
  • Dva USB porty pre rýchle dobíjanie dvoch zariadení zároveň.
  • Výstup 5 V kompatibilný s inteligentnými telefónmi, tabletmi a mnohými ďalšími typmi zariadení.
  • Viacnásobná ochrana zdroja i pripojených zariadení.
  • Životnosť viac než 500 dobíjacích cyklov.
  • Praktické svietidlo.
  • Indikácia stavu batérie a priebehu nabíjania prostredníctvom štyroch LED diód.

tl-pb104003-r144_res.jpg

Zariadenie TP-LINK TL-PB10400 je momentálne k dispozícii v predajnej sieti partnerov spoločnosti TP-LINK, a to za odporúčanú koncovú cenu 29,05 € vrátane DPH.

ENVIRO DEŇ v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu

Planétu máme len jednu a čím skôr ju začneme chrániť, tým lepšie.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.