S FerratumBank rýchlo aj na lyžovačku

Zima je už tu, aj keď ten sneh stále nejak chýba. Onedlho nás však určite zasype a vy sa budete len smutne pozerať z okna. Prečo? Lebo nemáte peniaze na skipas, benzín, či ubytovanie. Tak to je smutné. Ale my vieme, ako vám urobiť radosť. Vyberte sa na lyžovačku už zajtra s nami. Sme Ferratum a poskytneme vám peniaze na vaše potreby aj radosti.

Malé pôžičky od nás potešia každého

Už ste počuli o malých expres pôžičkách? Určite áno. No pokiaľ ste tieto služby doposiaľ nevyužili, asi sa niekde stala chyba. Možno pôžičkovým spoločnostiam neveríte, lebo ste sa spálili. My však vieme, že sme iní ako oni. U nás sa zaobídete bez stresu, skrytých poplatkov, nefér praktík a nekonečného čakania.

Užite si službu, ktorá sa dá vybaviť u vás doma cez internet, či mobil. Nemusíte nikam chodiť, nič vybavovať, ani sa neskôr stresovať kvôli natiahnutému splácaniu. U nás ide všetko rýchlejšie. Elektronická žiadosť bude vďaka vašim pár údajom vyplnená do 5 minút. Pokiaľ ju vybavujete v čase úradných hodín zákazníckeho oddelenia, tak máte záruku bleskovej odozvy. Do niekoľkých minút sa dozviete verdikt o schválení pôžičky. No a peniaze tak máte na účte už na druhý deň. A práve teraz pred Vianocami Ferratum banka ponúka novým zákazníkom jedinečnú šancu – pôžičku zadarmo.

Tak neseďte doma!

Splácanie je opäť veľmi jednoduché. Peniaze vrátite jednorázovo. Každá pôžička má automaticky nastavený flexibilný termín splatenia. Na vrátenie pôžičky tak máte 7 až 31 dní. Toto rozpätie vám dodá slobodu a vy sa tak nebudete musieť stresovať.

Vezmite lyže a kamarátov a vyrazte si zajazdiť. Zima tu nebude večne, tak ju využite v pravej chvíli. Veríme, že vám naše služby pomôžu prežiť krásne časy. A nezabúdajte ani na Vianoce. Tie sú už za dverami. Všetci čakajú na nejakú malú pozornosť, ktorou im ukážete svoju lásku.

TRUCK režim zdarma pro autokameru s navigaciou MiVue Drive 60 LM

Zadajte si parametre (veľkosť, hmotnosť) vášho vozidla alebo karavanu a Mio vám spočíta ideálnu trasu a ešte natočí priebeh jazdy!

Masívna ofenzíva barcelonskej značky v segmente SUV

SEAT Ateca, Arona a Tarraco vyrazili na cesty v Barcelone, v meste kde vznikli.

Vyznáte sa v novom označovaní palív?

Nové značenie palív ste si mohli všimnúť na tankovacích pištoliach, no uvádzať ho musia aj novo vyrobené autá na palivovej nádrži.

Vyhlásenie Vedeckej rady EU v Bratislave

Vyhlásenie Vedeckej rady EU v Bratislave k diskusii o porušovaní autorského práva v akademickom prostredí