Vernisáž výstavy Art Brut v Brne do 15.januára

Liga za duševné zdravie a Galerie Katakomby v Brne pripravili spolu výstavu výtvarných diel autorov so skúsenosťou s duševnou poruchou. Názov výstavy 2x ArtBrut, výstava je v ateliéri Kreatv Brne.

2x ArtBrut _ výstava v ateliéri KREAT v Brne

Liga za duševné zdravie a priatelia ateliéru KREAT v Brne pripravili pre priaznivcov žánru ART BRUT ďalšiu výstavu. Kurátorom bol opäť umelecký vedúci Aleš Hlávka, a vystavené diela si môžete pozrieť do polovice januára v romantických suterénnych priestoroch divadla HUSA NA PROVÁZKU v Galérii Katakomby.

Výstava je predajná, pretože pre ľudí so skúsenosťou s duševnou poruchou je mimoriadne dôležité, že si ich dielo niekto kúpi. Dodáva im to chýbajúci pocit istoty a dáva to zmysel celej ich práci. Toto potešenie z ich radosti by sme dopriali každému z vás.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.