SND opäť s obľúbenou akciou 1 + 1 vstupenka zadarmo

Slovenské národné divadlo po roku opäť pokračuje v tradícii novoročnej pozornosti pre divákov a pripravilo pre nich mimoriadne obľúbenú akciu – dve vstupenky za cenu jednej.

Slovenské národné divadlo (SND) po roku opäť pokračuje v tradícii novoročnej pozornosti pre divákov a pripravilo pre nich mimoriadne obľúbenú akciu – dve vstupenky za cenu jednej. Výhodná ponuka 1 + 1 vstupenka zadarmo sa vzťahuje na vybrané predstavenia našej prvej scény z januárového a februárového repertoáru.

Vstupenky v akcii 1 + 1 je možné zakúpiť výhradne v pokladniciach SND alebo rezervovať prostredníctvom on-line rezervácie vstupeniek, po ktorej návštevníkom stačí uplatniť si zľavu následne v pokladniciach.

Akcia 1 + 1 platí na nižšie uvedené predstavenia:

Činohra SND: 2. 1. Ilúzie, 3. 1. Popol a vášeň, 15. 1. Rechnitz – Anjel skazy, 15. 1. Večer rockovej poézie, 16. 1. Útek od Orfea, 18. 1. Aj kone sa strieľajú, 20. 1. Bratia Karamazovovci, 22. 1. Prorocké poznanie Chalíla Džibrána, 4. 2. Buddenbrookovci, 24. 2. Bratia Karamazovovci;

Opera SND: 9. 1. Netopier, 23. 1. Piková dáma, 30. 1. Salome, 6. 2. Jenůfa, 20. 2. La clemenza di Tito, 21. 2. Jenůfa;

Balet SND: 16. 1. The Tempest, 24. 1. a 12. 2. Sylfida.

Pri kúpe vstupeniek na spomínané predstavenie je možná platba aj Darčekovou poukážkou SND. Bližšie informácie sú k dispozícii na internetovom portáli www.snd.sk a každý pracovný deň od 9.00 do 17.30 h na infolinke k rezerváciám +421 2 204 72 289.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.

Ochrana pred tropickou horúčavou

Aj tepelná izolácia nám môže zachovať chladnú hlavu.