Rozprávkový darček na každý deň od Baletu SND

Balet SND pripravil vianočný darček na každý deň – mesačný nástenný kalendár na nový rok 2015 so štýlovým dizajnom, ktorému dominuje tucet originálnych fotografií z baletnej rozprávky Luskáčik.

Balet Slovenského národného divadla pre milovníkov klasického tanca a krásy pohybu pripravil vianočný darček na každý deň – mesačný nástenný kalendár na nový rok 2015 so štýlovým dizajnom, ktorému dominuje tucet originálnych fotografií od Petra Brenkusa z baletnej rozprávky Luskáčik.

Uvádzanie predstavení baletu Luskáčik sa stalo tradíciou, ktorá sprevádza dlhoočakávaný príchod najkrajších sviatkov roka. Atmosféra Vianoc však môže byť prítomná s divákmi doma alebo v práci po celý rok práve s úchvatnými momentkami z výpravnej inscenácie, plnej výtvarne bohatých obrazov, ktoré zhmotňujú sólisti a členovia Baletu SND, napríklad pri tanci vločiek či kvetinovom valčíku.

Na rozprávkovú cestu vianočným príbehom sa diváci pomyslene môžu vydať aj so žiakmi Tanečného konzervatória Evy Jaczovej v Bratislave, no gro fotografií zachytáva technicky náročné variácie sólistov Baletu SND, medzi ktorými nechýbajú Romina Kołodziej, Andrej Kremz, Silvia Najdená, Orazio Di Bella či Andrej Szabo.

Kalendár Luskáčik vyšiel v limitovanej edícii a záujemcovia si ho môžu kúpiť za cenu 8 € v pokladniciach Slovenského národného divadla.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.